11.4 C
România
28 octombrie 2021
UAIC
Examene

Liga Studentilor de la Filosofie Iasi (LSFI) organizeaza dezbaterea cu tema „Angajat sau Antreprenor?”

Liga Studentilor de la Filosofie Iasi (LSFI) organizeaza, pe 14 aprilie, dezbaterea cu tema „Angajat sau Antreprenor?”. Clubul de Dezbatere LSFI se va desfasura incepand cu ora 17:00, in corpul R al Universitatii Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iasi, sala 502.

Prin acest eveniment LSFI doreste sa aduca in atentie teme de mare interes pentru studenti, dezbatute intr-o maniera informala, cu scopul de a testa si dezvolta atat cunostintele participantilor, cat si abilitatile de organizare a membrilor ligii.

Ultimele stiri din Educatie sunt aici

Dezbaterea se va desfasura sub forma unui concurs, in care doua echipe vor dezbate situatia de a fi angajat, respectiv antreprenor, iar moderatorul va incerca pe tot parcursul concursului sa angreneze participantii in competitie.

Tema acestei editii este „Angajat sau Antreprenor?”. Juriul va fi format din cativa membri ai ligii si doi profesori. Acestia vor analiza raspunsurile participantilor urmand sa ia decizia corecta in vederea desemnarii echipei castigatoare.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

Stiri pe aceeasi tema

Studentii de la SNSPA si si ASE au stat de vorba cu echipa Programului de Internship al Guvernului

Ioana Badulescu

Ministerul Educatiei a publicat noile modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala 2021

Ioana Badulescu

Ministrul Educatiei anunta inspectii in scolile intrate in scenariul rosu

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult