-0.5 C
România
28 noiembrie 2020
UAIC
Examene

Liga Studentilor de la Filosofie Iasi (LSFI) organizeaza dezbaterea cu tema „Angajat sau Antreprenor?”

Liga Studentilor de la Filosofie Iasi (LSFI) organizeaza, pe 14 aprilie, dezbaterea cu tema „Angajat sau Antreprenor?”. Clubul de Dezbatere LSFI se va desfasura incepand cu ora 17:00, in corpul R al Universitatii Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iasi, sala 502.

Prin acest eveniment LSFI doreste sa aduca in atentie teme de mare interes pentru studenti, dezbatute intr-o maniera informala, cu scopul de a testa si dezvolta atat cunostintele participantilor, cat si abilitatile de organizare a membrilor ligii.

Ultimele stiri din Educatie sunt aici

Dezbaterea se va desfasura sub forma unui concurs, in care doua echipe vor dezbate situatia de a fi angajat, respectiv antreprenor, iar moderatorul va incerca pe tot parcursul concursului sa angreneze participantii in competitie.

Tema acestei editii este „Angajat sau Antreprenor?”. Juriul va fi format din cativa membri ai ligii si doi profesori. Acestia vor analiza raspunsurile participantilor urmand sa ia decizia corecta in vederea desemnarii echipei castigatoare.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

Stiri pe aceeasi tema

Rezultate admitere liceu 2017 – Repartizarea computerizata a elevilor la liceu Edu.ro

Ioana Badulescu

Admitere anulata la Universitatea de Medicina (UMF) din Iasi pentru sute de studenti straini

Cristiana Petrariu Bota

DEFINITIVAT 2019. Pe 24 iulie 2019 va avea loc proba scrisa la Definitivat, pe 31 iulie 2019 se vor afisa primele rezultate

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult