Politica

Liliana Minca, dupa ce a trecut la UNPR: Imi place sa execut ordinele date de generali

Liliana Minca a declarat, marti, ca a trecut la UNPR deoarece proiectul de infiintare al Partidului National Democrat (PND), pe care l-a sustinut, nu mai este viabil si ca in plus ii place sa execute ordinele date de generali, precizand ca echipa condusa de Gabriel Oprea este una castigatoare. 

„Ma regasesc langa domnul general Oprea, presedintele UNPR. Sunt om care a lucrat de-a lungul timpului cu reprezentantii Armatei. Imi place sa execut ordinele date de generali care au strategii. Domnul Oprea a aratat ca are strategii, demonstrand intr-un timp record, si ma refer la cinci ani de la infiintarea UNPR, ca partidul este in crestere si se afla pe pozitia numarul trei in Romania. Acesta este motivul pentru care m-am inscris alaturi de deputatul Stefan Petru Dalca, ne-am inscris in UNPR, o echipa castigatoare”, a afirmat Minca.

Parlamentarul UNPR spera ca o data cu inscrierea in UNPR sa beneficieze de mai multa sustinere pentru initiativele legislative depuse la Camera Deputatilor.

Liliana Minca este deputat ales in Colegiul 3 Saveni din judetul Botosani, pe listele PP-DD, partid care a fuzionat prin absorbtie cu UNPR.

Articole asemănătoare

Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului au infiintat o noua comisie parlamentara care se va ocupa de legislatia securitatii nationale

Ioana Badulescu

Europarlamentarii romani, campioni la angajarea de asistenti. Parlamentul European vrea sa ia masuri

Lucy Ionesco

Premierul Ciolos participa la Consiliul European, unde are loc o intalnire speciala cu Turcia

Bogdan