0.1 C
România
28 noiembrie 2021
Economie

Liliane Bettencourt, cea mai bogata femeie din lume, a murit la varsta de 94 de ani

Liliane Bettencourt, cea mai bogata femeie din lume, a murit la varsta de 94 de ani. Mostenitoarea gigantului francez de cosmetice L’Oréal, Liliane Bettencourt a fost desemnata cea mai bogata femeie din lume, potrivit revistei americane Forbes.

Principalul actionar al L’Oreal a murit in noaptea de miercuri spre joi, la varsta de 94 de ani. Anuntul a fost facut de Françoise Bettencourt Meyers, fiica Lilianei Bettencourt si preluat de Le Figaro.

„În acest moment dureros pentru noi, vreau să reamintesc, în numele familiei noastre, ataşamentul nostru şi fidelitatea pentru compania L’Oréal şi să reiterez întreaga mea încredere în directorul general, Jean-Paul Agon, şi în echipele din întreaga lume”, a transmis Françoise Bettencourt Meyers.

Potrivit Forbes, Lilliane Bettencourt a fost cea mai bogată femeie din lume.

Născută pe 21 octombrie 1922 la Paris, Liliane Schueller este unica fiică a lui Eugène Schueller, fondatorul companiei L’Oreal.

În anul 1950, Liliane s-a căsătorit cu omul de afaceri André Bettencourt. În anul 1957, Liliane a moştenit compania tatălui său, în care era principalul acţionar.

În anul 2010, Liliane Bettencourt a fost implicată într-un scandal politic din cauza legăturilor cu fostul preşedinte al Franţei Nicolas Sarkozy.

Stiri pe aceeasi tema

LEGEA SALARIZARII UNICE. Criterii de performanta in noua lege a salarizarii, salariile vor fi in functie de performanta

Cristiana Petrariu Bota

Ajutor pentru cei cu credite ipotecare in valuta. Principalii beneficiari, romanii cu credite in franci elvetieni

Cristiana Petrariu Bota

Legea Darii in Plata, adoptata de Senat. Programul Prima Casa, mentinut in lege

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult