Bilant coronavirus 21 septembrie: Romania inregistreaza 808 cazuri noi de COVID-19, insa la un numar mic de teste
Breaking News

Lista actualizata a tarilor cu risc epidemiologic, 30 de tari sunt in zona galbena

Guvernul Romaniei a actualizat lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat, cinci noi state fiind introduse in zona galbena, alte doua fiind scoase. Persoanele care se intorc in Romania din tarile mentionate pe lista vor trebui sa stea in carantina timp de 14 zile.

Conform hotararii adoptate de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, 30 de tari sunt in zona galbena. Persoanele care vin din aceste tari in Romania intra in carantina 14 zile.

Autoritatile au scos doua state de pe lista (Polonia si Kosovo) si au introdus alte cinci – Belize, Insula Jersey, Panama, Palestina, Azerbaidjan.

Cei care vin din tarile aflate pe lista pot iesi din carantina dupa a 10 zi, daca efectueaza un test pentru SARS-CoV-2 in a 8 a zi de carantina, iar rezultatul acestuia este negativ si nu prezinta
simptomatologie specifica.

Persoanele care au avut insa COVID-19 in ultimele 90 de zile nu mai sunt obligate sa stea in carantina.

Insula Jersey este un teritoriu auto-guvernat dependent de Coroana Marii Britanii. Strict juridic, Jersey nu face parte integranta din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, avand o identitate internationala distincta.

Stiri pe aceeasi tema

Prof. dr. Virgil Paunescu, centrul de cercetare OncoGen: Revolutia in tratamentul cancerului are la baza imunoterapia personalizata cu celule modificate genetic care sa recunoasca si sa distruga celulele tumorale

Ioana Badulescu

Papa Francisc, discurs istoric la Bucuresti: Invoc asupra intregii populatii binecuvantarea Fecioarei Maria. Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!

Cristiana Petrariu Bota

Iohannis, dupa discutiile cu Grindeanu: Bugetul este problematic si riscant. Sunt ingrijorat

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult