-6.8 C
România
23 ianuarie 2022
Externe

Lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizata

Lista tarilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizata, astazi, de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. Persoanele care sosesc in Romania din aceste state, incluse in Zona Galbena, vor trebui sa stea in carantina pentru o perioada de 14 zile.

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat in sedinta de vineri Hotararea numarul 55, prin care a fost actualizata lista tarilor si zonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania.

Din lista tarilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotararii nr. 55 din 20.11.2020 a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta fac parte: Muntenegru, Polinezia Franceza, Andorra, Luxemburg, Austria, San Marino, Elvetia, Georgia, Liechtenstein, Slovenia, Cehia, Polonia, Guam, Croatia, Italia, Franta, Portugalia, Armenia, Lituania, Iordania, Macedonia de Nord, Ungaria, Bulgaria, Serbia, United States of America, Bosnia si Herzegovina, Danemarca.

 

Stiri pe aceeasi tema

Antipod de la Bombardier, avionul viitorului! De la New York la Paris face doar 12 minute. FOTO

Cristiana Petrariu Bota

ATENTAT pe aeroportul Ataturk din Istanbul, cel putin 36 de morti si 150 de raniti

Cristiana Petrariu Bota

Yulia Skripal nu se mai afla in stare critica, starea ei de sanatate ameliorandu-se rapid

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult