Programul Litoralul pentru Toti ar putea fi scos. ANAT: A ajuns la saturatie

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 27, 2016 14:35

Programul Litoralul pentru Toti ar putea fi scos. ANAT: A ajuns la saturatie

Programul Litoralul pentru Toti ar putea disparea. Autoritatea Nationala din Turism (ANT) si Asociatia Nationala a Agentiilor din Turism (ANAT) crede ca ar trebui gasite alternative la acest program, care a ajuns la saturatie si nu ar mai avea un impact atat de mare ca in anii trecuti.

10.000 de romani au mers prin programul Litoralul pentru Toti la mare in 2015, insa 2016 ar putea fi ultimul an, potrivit Digi 24.

Reprezentantii ANT si ANAT sustin ca este nevoie sa se reinnoiasca hainele si sa se vina cu un alt program de atragere a turistilor. A ajuns la saturatie si impactul nu mai este atat de mare ca in alti ani, sustin ei.

Câţiva ani a fost un succes şi a reusit să umple capetele de sezon. Personal, cred că ar trebui o haină mai nouă şi să se vină cu un alt program. Se pot face programe pe model low cost… Un litoral pentru toţi pe partea de balneo”, spune Anca Pavel Nedea, preşedinte Autoritatea Naţională pentru Turism, pentru Digi 24.

Hallstatt, cel mai frumos oras din Austria si cel mai vechi asezamant din Europa. FOTO

Agentiile de turism spun, insa, ca este un program de turism bun. “E usor sa-l desfiintezi, dar ce punem in loc”, spun agentiile de turism.

Programul Litoralul pentru Toti a fost lansat de autoritati in urma cu 15 ani.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Daca vrei sa ne scrii, foloseste adresa hotweek.ro@gmail.com.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.