Liviu Dragnea a mers la DNA, mai multi membri social-democrati au venit sa-l sustina

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 13, 2017 09:25

Liviu Dragnea a mers la DNA, mai multi membri social-democrati au venit sa-l sustina

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a prezentat, luni dimineata, la sediul DNA, acolo unde mai multi membri social-democrati au venit sa-si arate sustinerea fata de liderul de partid. Zeci de membri marcanti ai PSD, printre care secretarul general Marian Neacsu, vicepremierul Paul Stanescu si Claudiu Manda, s-au strans la DNA pentru a-l sustine pe liderul partidului, Liviu Dragnea, care urmeaza sa fie audiat de procurori.

UPDATE ORA 9.28: Liviu Dragnea a stat mai bine de jumatate de ora la sediul DNA, din primele informatii acesta este acuzat de abuz in serviciu. Liviu Dragnea nu a dorit sa faca declaratii la iesirea de la DNA, desi a fost asteptat de o armata de jurnalisti. Se pare ca acesta nu a fost audiat, in conditiile in care a stat atat de putin la Directia Nationala Anticoruptie. 

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a ajuns la DNA in semn de sustinere fata de liderul partidului Liviu Dragnea.

“Este un mesaj de sustinere. Eu as spera ca nu are nevoie. Noi credem ca orice coleg are nevoie de sustinere”, a declarat la intrarea in sediul DNA Marian Neacsu, care a subliniat ca membrii partidului au decis singuri sa vina sa il sustina pe Dragnea.

“Am decis noi. Este vorba de un coleg, presedintele partidului, cat nu este declarat vinovat functioneaza prezumptia de nevinovatie (…) Vrem ca presedintele sa se bucure de sustinere. Nu vad nimic anormal, nu am venit sa luam cu asalt”, a mai spus el

Claudiu Manda a declarat si el ca a venit sa il sustina pe seful partidului, pentru ca “ nu ar trebui sa fie molestat, batjocorit”.

“In fata legii nu are nevoie de sustinere in fata legii. Nu am venit sa facem presiuni. nu vreau sa speculez, dar cumva e de asteptat. La Comisie acolo se stiu multe lucruri

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.