Liviu Dragnea a cerut prin intermediul avocatului anularea pedepsei in dosarul Referendumul

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 10, 2017 13:45

Liviu Dragnea a cerut prin intermediul avocatului anularea pedepsei in dosarul Referendumul

Liviu Dragnea a cerut, prin intermediul avocatului, anularea pedepsei in dosarul Referendumul. Judecatorii de la Curtea Suprema dezbat, luni, contestatia lui Liviu Dragnea la condamnarea primita in dosarul Referendumul, dupa ce la inceputul lunii februarie, Dragnea anunta ca a inceput o actiune de redeschidere a procesului.

Presedintele PSD a ales sa nu se prezinte in fata instantei, fiind reprezentat doar de avocat. Liviu Dragnea a cerut anularea pedepsei invocand ca motivarea deciziei definitive nu a fost semnata de judecatorii care au pronuntat-o.

Noul termen are loc dupa ce completul de trei judecatori de la ICCJ a decis definitiv la inceputul lunii martie trimiterea contestatiei la un complet de cinci judecatori.

Initial, Dragnea a depus contestatia la Tribunalul Bucuresti, insa aceasta instanta si-a declinat competenta in favoarea ICCJ. Liviu Dragnea a cerut anularea pedepsei aratand ca motivarea deciziei definitive nu a fost semnata de aceiasi judecatori care au pronuntat-o. Cei doi magistrati, printre care si fosta sefa a Curtii Supreme, Livia Stanciu, nu mai erau in posturi la momentul aparitiei motivarii.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.