Liviu Dragnea a fost la DNA in legatura cu Dosarul Tel Drum. Despre recunoasterea vinovatiei: Ce prostie este asta, de unde ti-a venit asa ceva?

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 27, 2018 20:58

Liviu Dragnea a fost la DNA in legatura cu Dosarul Tel Drum. Despre recunoasterea vinovatiei: Ce prostie este asta, de unde ti-a venit asa ceva?

Președintele PSD Liviu Dragnea a fost vineri la DNA în legătură cu Dosarul Tel Drum. El a susținut că a fost chemat pentru a i se aduce la cunoștință că i s-a aprobat cererea de a obține o copie electronică a dosarului. Întrebat de un jurnalist, la ieșirea din DNA, dacă va încheia un acord de recunoaștere a vinovăției, a spus ”Ce prostie este asta, de unde ţi-a venit aşa ceva, cum să fac aşa ceva, să recunosc o vină pe care nu o am?”. 

”Sunt chemat în același dosar în care a fost chemat și ultima dată aici ca să mi se aducă la cunoștință că mi s-a aprobat cererea de a mi se pune la dispoziție dosarul scanat”, a declarat Dragnea. El a stat la sediul DNA în jur de 15 minute și a evitat să dea mai multe detalii legate de discuția cu procurorii.

Dragnea a ajuns la DNA în jurul orei 17.40 şi şi-a făcut cu greu loc printre jurnalişti, cărora le-a pus în vedere că nu va face nicio declaraţie, lăsând de înţeles însă că ar putea răspunde la plecare întrebărilor.

“Vă rog să mă lăsaţi să intru. Dacă nu mă lăsaţi, vă acuză DNA că obstrucţionaţi justiţia (…) Deci nu mă lăsaţi să intru…eu vă spun că tot pe aici o să ies”, le-a spus Dragnea jurnaliştilor care l-au asaltat cu întrebări.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.