Liviu Dragnea si Victor Ponta
Politica

Liviu Dragnea ii cere lui Victor Ponta sa se intoarca in tara, pentru Guvern si pentru partid

Liviu Dragnea i-a cerut premierului Victor Ponta sa caute o solutie sa faca recuperarea medicala in tara, asta pentru a asigura atat stabilitatea tarii si a Guvernului, cat si a partidului. Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Oradea, ca i-a recomandat prieteneste premierului Victor Ponta sa caute o solutie de a face recuperarea medicala in tara, dupa operatia in Turcia.

‘A fost o operatie mai complicata decat se anticipa. Nu intru in amanunte, le-a prezentat medicul roman care a asistat. Dar ce este important e ca are nevoie de recuperare foarte atenta si riguroasa. Cu toate astea, i-am spus prieteneste, ca un vechi si bun prieten de-al lui, sa caute o solutie sa faca recuperarea in tara. Este premierul acestei tari si trebuie sa vina sa exercite atributul puterii executive in Romania. Sper sa gaseasca o solutie medicala, o solutie tehnica medicala si cum-necum sa ajunga la Guvern’, a spus Dragnea.

Acesta a motivat ca este importanta prezenta in tara a lui Victor Ponta pentru stabilitatea guvernamentala, pentru stabilitatea economica a Romaniei si pentru cea politica.

‘Orice zi in plus nu e avantajoasa nici pentru el, nici pentru noi, ca partid, si nici pentru guvern si nici pentru stabilitatea din tara. Din fericire, se pare ca avem cea mai mare crestere economica din Europa. Nu stiu cata fericire produce in alte parti acest lucru, dar este o certitudine si este important ca actul guvernarii sa nu fie tulburat. Si pentru asta cel care este prim-ministru legitim, votat in parlament, trebui sa vina sa exercite aceste atributii si eu sper ca va veni cat de curand’, a subliniat Liviu Dragnea.

El a adaugat ca premierul a facut o mare greseala stand o luna de zile cu ligamentele rupte. ‘Cand ai dureri de genul asta – bine, toti suntem medici si suntem destepti – trebuie sa te verifici si sa ai interventia foarte repede pentru ca au fost complicatii dupa complicatii. Operatia trebuia facuta; iar recuperarea este complicata’, a mai spus Dragnea.

Articole asemănătoare

Tariceanu spune ca nu a negociat cu Ponta ce portofolii sa detina PLR in noul Guvern

Lucy Ionesco

Investitorii straini cer mai putine ordonante de urgenta de la Guvern si mai multe legi care sa fie dezbatute public

Ioana Badulescu

Viorica Dancila a fugit de presa si la Bruxelles, preferand sa ofere un interviu „de casa” televiziunii Antena 3

Ioana Badulescu