Liviu Dragnea: Presedintele Iohannis s-a facut de ras de doua ori in aceasta saptamana. Este din ce in ce mai disperat

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu august 5, 2018 20:27

Liviu Dragnea: Presedintele Iohannis s-a facut de ras de doua ori in aceasta saptamana. Este din ce in ce mai disperat

Presedintele PSD Liviu Dragnea a sustinut, duminica seara, ca presedintele Iohannis s-a facut de ras de doua ori in aceasta saptamana.

“Iohannis s-a facut de ras ieri si vineri. Prima constatare a mea este ca s-a umplut de ridicol cu contestarea la CCR in legatura cu plecarea in concediu a premierului Viorica Dancila si apoi sambata (la o intalnire a membrilor PNL – n.red.), cand a spus o serie intreaga de minciuni, a facut si doua dezacorduri”, a precizat seful social-democratilor la Antena 3.

El a adaugat ca seful statului “este din ce in ce mai disperat”, pentru ca inainte avea incredere ca va obtine cu siguranta un nou mandat, doar ca jocurile nu prea i-ar fi iesit.

“Dar acum vede ca nu mai are o sustinere serioasa in strada, o masa mare de oameni nu se mai lasa manipulati. El nu mai are o baza electorala; si-a construit baza electorala pe minciuna si pe o gogoasa mediatica umflata de statul paralel, anume protejarea Justitiei. E agitat ca vede ca se misca si Ciolos, un alt mare candidat la prezidentiale, astfel ca singurul partid care a ramas sa il sustina a fost PNL-ul, cu toate ca si acolo sunt disensiuni”, a mai opinat Liviu Dragnea.

Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis a participat, in premiera, sambata, la o sedinta a Partidului National Liberal, partid din care, de altminteri, presedintele se reclama politic si in numele caruia a si castigat mandatul la Cotroceni.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.