Liviu Dragnea, impins spre functia de premier: Are sustinerea intregului partid!
Politica

Liviu Dragnea va afla de la Livia Stanciu, sefa ICCJ, daca i se admite contestatia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sta la mana Liviei Stanciu, sefa Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ). Coordonatorul politic al PSD a aflat ca judecatoarea care va analiza contestatia sa la primul verdict in Dosarul Referendumul va fi Livia Stanciu, veste nu prea buna pentru Dragnea. 

Imediat dupa ce a aflat vestea, Dragnea a anuntat ca nu va mai comenta deciziile justitiei si le-a ordonat si subordonatilor din partid sa faca la fel.

„O sa am o atitudine foarte interesanta fata de justitie. Adica as vrea sa nu mai vorbim despre ea. (…) Justitia e una singura si face dreptate”, a spus Dragnea.

Echipa lui Dragnea la conducerea PSD: Iliescu, Nastase, Zgonea si Plumb

Pe 15 mai, Inalta Curte l-a condamnat pe Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare si un termen de incercare de trei ani in dosarul Referendumului.

In replica, Liviu Dragnea spunea atunci ca se considera nevinovat.

Dragnea era acuzat, alaturi de alte 74 de persoane, de fraudarea referendumului organizat in 2012 pentru demiterea fostului presedinte Traian Basescu. Decizia nu e definitiva si poate fi atacata.

Ulterior deciziei instantei, Dragnea si-a anuntat demisia din functia de ministru si din functiile de conducere din PSD.

Articole asemănătoare

Tariceanu: Iohannis a renuntat la rolul constitutional de mediator si incita la proteste

Lucy Ionesco

Ponta le multumeste celor care i-au transmis mesaje de ziua lui, inclusiv celor doi tineri care i-au spus „La multi ani” la semafor

Lucy Ionesco

Romania va avea alegeri anticipate. Anuntul facut de premier dupa intalnirea cu presedintele Iohannis

Lucy Ionesco