6.4 C
România
23 septembrie 2021
Social

Liviu Mihaiu, ironie la DNA: Sunt onorat ca transferul a avut o asemenea cota

Jurnalistul Liviu Mihaiu a reactionat, pe o retea de socializare, la acuzatiile aduse lui Bogdan Olteanu de numire a lui Mihaiu prin trafic de influenta in functia de viceguvernator al Deltei Dunarii. Liviu Mihaiu a scris pe Facebook ca este onorat ca numirea sa in functia de Guvernator al Deltei Dunarii a avut o asemenea cota, de un milion de euro. Dincolo de registrul ironic, Liviu Mihaiu a punctat ca nicio persoana mentionata in dosar nu l-a sunat vreodata sa-i ceara ceva, negand astfel toate acuzatiile care il implica si pe el. 

Mihaiu a mai spus ca nu a stiut si nici nu a participat la pretinsa tranzactie vehiculata in presa pentru nimirea sa in functie. Amintim ca viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, a fost retinut in noaptea de joi spre vineri pentru trafic de influenta.

Oficialul BNR ar fi recunoscut la audieri  ca s-a dus sa discute cu Vantu pe tema numirii guvernatorului Deltei Dunarii in 2008 (Liviu Mihaiu, n.r.). La auzul vestii ca Olteanu a fost retinut de procurorii DNA, Mihaiu a scris ca nimeni dintre cei implicai in acest scandal “sud-american” nu l-a sunat vreodata sa-i ceara ceva.

Iti recomandam: Cum a ajuns Bogdan Olteanu sa fie retinut de DNA

Adrian Ionut Eftimie l-a denuntat pe Bogdan Olteanu. Eftimie a fost condamnat in dosarul Petrom in care Vantu a primit 6 ani inchisoare

Redam mai jos postarea integrala a lui Liviu Mihaiu.

„1. Mă bucur că am fost guvernatorul DD timp de aproape cinci luni(2008-2009) și că printre măsurile pe care le pot pune pe masă azi sunt: interzicerea vânătorii, regulamentul de urbansim și construcţii in DD, interzicerea pescuitului la sturion sau asaltul fără precedent asupra braconierilor.
2. NU am știut și nici participat la acea pretinsă tranzacţie pe spezele numirii mele ca guvernator.
3. Probabil că am fost un foarte bun pretext pentru fostul mogul pentru a-l avea (și) pe șeful Camerei Deputaţilor la mână.
4. Dacă e să intrăm in alt registru, sunt „onorat” că „transferul” meu a avut o asemenea cotă, dar sunt ingrozit că unul dintre cei mai buni/onești guvernatori ai DD (mă iertaţi 🙂 ), a ajuns in fruntea D.D. printr-un asemenea act de corupţie la un asemenea nivel..
5. Nimeni dintre cei implicaţi in acest scandal „sud-american” NU m-a sunat vreodată să-mi ceară ceva! Pentru simplul motiv că astea au fost condiţiile pe care le-am pus guvernului Tăriceanu pentru a accepta postul.
6. Justiţia să-și facă (toată) datoria!”, este postarea lui Liviu Mihaiu pe Facebook.

Stiri pe aceeasi tema

Procurorul general Augustin Lazar, evaluat de ministrul Justitiei: Rezultatele evaluarii si eventuale propuneri vor fi publice in termen de 30 de zile

Ioana Badulescu

Sorin SAGUNA, un actor de numai 25 de ani, a murit dupa o grea suferinta

Cristiana Petrariu Bota

REZIDENTIAT 2016. Examenul de Rezidentiat din 20 noiembrie 2016, cu subiecte unice si clasificare unica pe loc si post

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult