Locuitorii din Bucuresti si Constanta ar putea ramane fara caldura si apa calda in iarna 2016-2016
Stiri locale

Locuitorii din Bucuresti si Constanta ar putea ramane fara caldura si apa calda in iarna 2016-2016

Locuitorii din Bucuresti si Constanta risca sa nu aiba caldura si apa calda in iarna 2015-2016, din cauza datoriilor acumulate de centralele termice la furnizorii de gaze. Anuntul a venit de la Romgaz si ar viza sute de mii de oameni daca va fi pus in practica.

Romgaz, compania de stat care asigura gazele naturale pentru centralele termice din Bucuresti si Constanta, a anuntat, luni, ca va opri alimentarea din cauza datoriilor acumulate. In total ar fi vorba de 650.000 de apartamente.

Daca pana la 15 octombrie, Romgaz nu va primi planul de esalonare al datoriilor, va trece la intreruperi la caldura si apa calda in prag de iarna.

Amintim ca s-a discutat despre falimentul RADET, de 3,8 milde lei, catre ELCEN, companie care nu-si poate plati datoria catre Romgaz. Lantul datoriilor este astfel spart de o companie de stat, Romgaz.

Stiri pe aceeasi tema

Accident de elicopter in Harghita. Pilotul mort in accident, ultimele cuvinte inainte de a se prabusi langa Odorheiu Secuiesc

Cristiana Petrariu Bota

Amenzile de circulatie cresc din nou. Cat vei plati de la 1 iulie daca incalci regulile rutiere?

Teodora Badescu

Mitingul PSD de la Craiova a primit autorizatie de la primarie

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult