11.7 C
România
27 septembrie 2022
Locuri de munca
Stiri locale

Locuri de munca disponibile la Timisoara in ianuarie 2016

Institutiile din Timisoara ofera mai multe locuri de munca in luna ianuarie 2016. Se caută şefi de birou, inspectori, consilieri, secretare! Luna ianuarie este una densă din punct de vedere al concursurilor pentru ocuparea unor posturi vacante în instituţiile timişene, potrivit banatulazi.ro.

Sunt posturi vacante la Muzeul de Artă Timişoara! Instituţia organizează concurs pentru ocuparea unor funcții la Biroul administrativ: şef birou administrativ, muncitor calificat II. În 26 ianuarie, ora 10, va avea loc proba scrisă, data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Tot la Muzeul de Artă se caută inspectori de specialitate (două posturi) Aici se mai organizează concurs pentru muzeograf, grad profesional I, la Secţia de Specialitate, supraveghetor muzeu la Secţia de Specialitate, conservator, grad profesional debutant, la Biroul Conservare, Restaurare, Laborator. În 28 ianuarie, ora 10, este proba scrisă, nu se cunoaşte încă data și ora interviului, arată posturi.gov.ro, portalul posturilor vacante în administraţia publică din România.

Tot în 26 ianuarie, ora 10 – proba scrisă, interviul încă nu a fost stabilit – va fi organizat concursul de recrutare pentru ocuparea unor consilier juridic şi asistent social specialist, la Serviciul pentru Protecţia Persoanelor cu Handicap Timişoara.

Este nevoie de un referent I la Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară Timişoara. Concursul se va organiza astfel:
14 ianuarie, inclusiv: data limită pentru depunerea dosarelor;
26 ianuarie, ora 9: proba scrisă;
27 ianuarie, ora 9: proba practică;
28 ianuarie, ora 9: interviu.

Direcția de Sănătate Publică Timiș caută consilieri I superiori (două posturi). În 2 februarie, ora 10, va fi proba scrisă, însă în perioada următoare vor fi comunicate data și ora interviului.

Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 11 Timișoara şi Grădiniţa cu Program Prelungit „Nikolaus Lenau” Timișoara angajează, în aceste zile, secretar și îngrijitoare (cinci posturi), respectiv îngrijitor și muncitor (două posturi). Prima grădiniţă a transmis următoarele date de concurs:
15 ianuarie, ora 15: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
22 ianuarie, ora 10: proba practică;
22 ianuarie, ora 14: interviu.
La a doua instituţie, dosarele se pot depune până în 22 ianuarie, proba practică este programată în 25 ianuarie, ora 11, iar interviul, în 25 ianuarie 2016, ora 9.

Direcţia de Prestări Servicii Timiş are posturi vacante la Compartimentul Pază, Instruire, Dispecerat, Intervenţii, astfel:
– inspector specialitate IA;
– inspector specialitate I;
– referent IA.
În 20 ianuarie este proba scrisă, iar peste două zile, la ora 10 – interviul.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile pe paginile oficiale ale instituţiilor timişene.

Afla ultimele stiri din Timisoara pe site-ul banatulazi.ro

Related posts

Accident grav in Letcani, judetul Iasi. Mai multe persoane au fost transportate la spital

Lucy Ionesco

Incendiu la Spitalul CFR Simeria, bolnavii si medicii au fost evacuati

Lucy Ionesco

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 409 milioane de euro pentru tronsonul Eroilor – Drumul Taberei al magistralei 5 de metrou

Teodora Badescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult