13.3 C
România
27 septembrie 2022
Stiri locale

Locuri de munca in Danemarca. Salariul minim este de 1.715€ brut, preselectii la Iasi si Bucuresti

Locuri de munca in Danemarca pentru romani. O companie de recrutare specializata in furnizarea de locuri de munca in fermele din Danemarca organizeaza la Iasi si Bucuresti interviuri in vederea ocuparii fortei de munca in fermele daneze. Interviurile de angajare au loc la Bucuresti, intre 24 si 26 februarie, si la Iasi, intre 28 si 29 februarie 2016. Salariul minim lunar este de 1.715 euro brut (1.290 euro net), potrivit companiei.

Este vorba despre compania Agrojob Denmark ApS, cu o experienta in domeniu de peste sase ani. Compania organizeaza interviuri la Bucuresti si la Iasi in vederea ocuparii fortei de munca in fermele de animale din Danemarca. Locurile de munca sunt in fermele de vaci, porci si nurci si sunt cu norma intreaga – 160 de ore pe luna.

Contractele de munca sunt incheiate intre angajat si fermier si au o perioada de 12 luni. Potrivit companiei, asigurarea medicala si concediul platit de 5 saptamani pe an sunt asigurate de catre statul danez. Salariul minim este de 1.715 euro brut pe luna (1.290 euro net).

Pentru locurile de munca oferite pot aplica: femei, barbati si cupluri. Singura conditie obligatorie este cunoasterea limbii engleze la un nivel mediu.

Daca reusesti sa treci de interviu, plecarea spre Danemarca se va face in data de 28 martie 2016, potrivit datelor furnizate de companie.

Pentru a participa la interviu, persoanele interesate trebuie sa completeze CV-ul online (click AICI). In cazul in care se intrunesc conditiile necesare, persoanele selectate vor fi contactate prin email si SMS, pentru mai multe informatii.

Agrojob Denmark ApS este o firma de recrutare specializata in furnizarea de locuri de munca in fermele de animale din Danemarca. Potrivit datelor companiei, de aproape 6 ani asigura colaborarea dintre fermierii danezi acreditati si forta de munca din statele Uniunii Europene.

In pachetul de servicii oferit de Agrojob Denmark sunt incluse:

1. Interviul in România, in limba engleza,
2. Promovarea profilului candidatului catre fermierii din Danemarca,
3. Trimiterea Contractului de Munca catre candidat, pentru aprobare, inainte de a pleca spre Danemarca,
4. Transportul cu autocarul din România catre Danemarca,
5. Asigurarea de Calatorie si de Sanatate dupa parasirea teritoriului Romaniei,
6. Cazarea in regim hostel (mic dejun inclus) in timpul calatoriei spre Danemarca,
7. Cazarea in regim hostel in prima noapte petrecuta in Danemarca,
8. Asigurarea meselor pentru cele doua zile petrecute in Danemarca, cu Agrojob Denmark,
9. Serviciile de consultanta in vederea obtinerii Permisului de sedere si munca din partea Administratiei Statului Danez – Oficiul de Emigrari,
10. Serviciile de consultanta in vederea inregistrarii la Serviciul de Finante al Statului Danez,
11. Trimiterea documentelor catre Serviciul de Finante al Statului Danez,
12. Transportul catre Administratia Statului Danez – Oficiul de Emigrari,
13. Transportul catre locul de munca – cu trenul sau autobuzul.

Agrojob Denmark precizeaza ca nu percepe nicio plata in avans. Pentru pachetul de servicii se va plati doar in Danemarca, din primele trei salarii incasate.

Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul companiei.

Related posts

Mira Howey, o tanara de 16 ani din SUA, a disparut in Brasov

Lucy Ionesco

Medicul Sebastian Cozma, unul dintre cei mai cautati din tara. El conduce Centrul de audiologie de la Spitalul de Recuperare din Iasi

Bogdan

Aurelia Radulescu, o tanara din Rosiorii de Vede, s-a sinucis provocand un accident rutier din cauza sotului care o maltrata

Ioana Badulescu

2 comments

ion 1 februarie 2016 at 7:40 pm

asta numai in postari vezi ca salarul in mana e jumatate cu firma asta..Scott si Lars se numesc patronii firmei de kkt

Raspuns
@nonim 2 februarie 2016 at 10:34 pm

Nu mai vindeti gogosi oamenilo, magarilor cu acelasi lars si scott am plecat in dk acum 8 ani, ce nu ti se apune e ca ai sansa sa dai peste un angajat galbejit de danez care sa nu-ti plateasca orele suplimentare, sa iti ia pe chirie aproape jumătate din salar, si ca trebuie sa strangi cureaua ca sa supravietuiesti, ca de economii nici nu incape vorba!

Raspuns

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult