Locuri de munca
Social

Locuri de munca in Irlanda, Marea Britanie, Germania sau Suedia prin reteaua EURES

Reteaua EURES Romania ofera mai multe locuri de munca in tari precum Irlanda, Marea Britanie, Germania, Suedia, Slovacia sau Spania. In total sunt 795 locuri de muncă vacante la angajatorii europeni. Intr-un comunicat de presa al ANOFM se precizeaza ca angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România,un total de 795 locuri de muncă vacante, cele mai multe pentru muncitori necalificaţi şi persoane cu studii medii, astfel:

Irlanda – 385 locuri de muncă, pentru însoţitori de zbor şi stewarzi;
Marea Britanie – 151 locuri de muncă, pentru 60 îngrijitori persoane/infirmieri, 60 asistenţi medicali, 30 îngrijitori personae și 1 şofer profesionist;
Germania – 147 locuri de muncă, pentru 50 asistenţi medicali generalişti, 15 factori poştali,10 bucătari, 10 ospătari, 10 persoane în industria gastronomiei de sistem, 10 barmani,7 lucrători calificaţi în producţie (industria automobilelor), 7 sudori MIG-MAG-WIG, 6 hamali, 5 electricieni industriali, 5 electricieni, 5 operatori stivuitori, 5 operatori CNC (laminor şi strung), 1 mecanic industrial și 1 mecanic auto(camioane);
Suedia – 55 locuri de muncă, pentru 20 femei de serviciu, 15 vopsitori auto, 10 mecanici auto și 10 tinichigii auto;
Slovacia – 37 locuri de muncă, pentru 30 şoferi autocamion transport internațional și 7 îngrijitori persoane/infirmieri.

De asemenea, Ungaria oferă 6 locuri de muncă pentru mecanici agricoli, în timp ce Norvegia oferă 2 locuri de muncă pentru mecanici biciclete şi încă 4 locuri pentru 2 doctoranzi în departamentul biomedical, 1 postdoctorand în Departamentul Reţele și 1 postdoctorand în departamentul biomedical.

Alte 5 locuri de muncă vacante sunt în Republica Cehă, care caută şlefuitori și pilitori, iar 2 locuri sunt în Belgia, unde se angajează 1 proiectant construcţii metalice și 1 manager senior de proces. La acestea se adaugă 1 loc de muncă vacant în Spania, unde se caută 1 maseur.

Toate persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând portalul EURES naţional, www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

Articole asemănătoare

Amicii Regelui Mihai cer lamuriri Casei Regale: E ciudat ca doar doi membri ai familiei sunt alaturi de Majestatea Sa

Lucy Ionesco

Casa Regala, anunt privind starea de sanatate a Regelui Mihai, in preajma zilei de nastere

Ioana Badulescu

Prietenul lui Gheorghe Dinca: La 10.30 a bagat-o pe Alexandra in casa. Nimeni de la politie n-a venit sa ma intrebe ceva

Ioana Badulescu