-2.9 C
România
28 octombrie 2021
LOCURI DE MUNCA in Roman, judetul Neamt. Angajari la UM 01145, la spital si la primarii
Stiri locale

LOCURI DE MUNCA in Roman, judetul Neamt. Angajari la UM 01145, la spital si la primarii

LOCURI DE MUNCA SCOASE LA CONCURS IN ROMAN, JUDETUL NEAMT. Se fac angajari administratia publica din judetul Neamt. La Roman sunt disponibile locuri de munca dupa cum urmeaza: soferi, inspectori, secretari, muncitori calificati, printre institutiile care fac angajari numarandu-se Unitatea Militara nr. 01145 din Roman sau la Spitalul Municipal de Urgenta Roman.

Mai jos puteti afla ce locuri de munca sunt disponibile in municipiul Roman si in localitatile aferente, potrivit publicatiei Ziarul de Roman. De precizat ca puteti afla care sunt cele mai noi joburi in administratia din judetul Neamt, precum si la nivel national, pe siteul posturi.gov.ro.

Șofer pe microbuz şcolar

Primăria Comunei Icuşeşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de şofer microbuz şcolar. Pentru înscrierea la concurs, cei interesaţi trebuie să aibă studii liceale, profesionale sau generale şi să deţină permis de conducere categoria B,C şi D. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 1 aprilie, urmând ca pe 11 aprilie să aibă loc proba scrisă şi cea practică, iar pe 15 aprilie – interviul.

Trei posturi de inspector la Primăria Roman

Primăria Roman organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice: inspector clasa I, grad profesional principal în cadrul Biroului organizare evenimente speciale şi mass-media; inspector clasa I, grad profesional debutant, în cadrul Serviciului Monitorizare, Control şi Marketing Instituţional – Birou monitorizare mediu – Compartiment calitate mediu şi inspector clasa I, grad profesional debutant în cadrul Serviciului Monitorizare, Control şi Marketing Instituţional – Compartiment strategii şi marketing Instituţional.

Pentru funcţia de inspector principal la Biroul evenimente şi mass-media se cer: vechime în specialitatea studiilor minimum 9 ani şi studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în domeniul ştiinţe ale comunicării.

Pentru funcţia de inspector debutant – Compartiment calitate mediu se cer: vechime în specialitatea studiilor minimum un an şi studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în domeniul ştiinţa mediului.

Pentru funcţia de inspector debutant – Compartiment strategii şi marketing Instituţional se cere doar ca solicitanţii să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în domeniile ştiinţe politice sau ştiinţe administrative.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 4 aprilie, iar pe 24 aprilie este programată proba scrisă.

Primăria Municipiului Roman mai organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de inspector specialitate IA la Compartimentul decontări şi finanţare investiţii, Direcţia economică şi referent IA la Compartimentul administrativ, Direcţia administrativă.

Pentru inspector specialitate IA se cer studii superioare de licenţă absolvite cu diplomă în domeniul economic şi vechime minimum şase ani şi şase luni în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei. Pentru postul de referent IA se cer studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, profil tehnic sau economic, şi o vechime de minimum de şase ani şi şase luni în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 25 martie, iar pe 6 aprilie este programată proba scrisă.

Cinci posturi la Direcţia de Asistenţă Socială

Direcţia de Asistenţă Socială a municipiului Roman organizează concurs de ocupare pentru perioadă nedeterminată a următoarelor posturi contractuale de execuţie: şef centru la Centrul pentru servicii sociale – Casa Pâinii, contabil IA ½ normă la Centrul de îngrijire de zi pentru copii aflaţi în situaţii de risc – Casa Copiilor; administrator la Centrul pentru servicii sociale – Casa Pâinii; asistent social debutant la Centrul pentru servicii sociale – Casa Pâinii şi îngrijitor la Unitatea de educaţie timpurie antepreşcolară.

Pentru postul de şef centru la Centrul pentru servicii sociale – Casa Pâinii, candidaţilor li se cer: să fie absolvenţi cu diplomă de învăţământ superior în domeniul psihologie, asistenţă socială şi sociologie, cu vechime de minimum 2 ani în domeniul serviciilor sociale, sau absolvenţi cu diplomă de licenţă ai învăţământului superior în domeniul juridic, medical, economic şi al ştiinţelor administrative, cu experienţă de minimum 5 ani în domeniul serviciilor sociale.

Pentru postul de contabil IA ½ normă la Centrul de îngrijire de zi pentru copii aflaţi în situaţii de risc – Casa Copiilor, se cer studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat, profil contabilitate sau studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat şi curs contabilitate, vechime în muncă minim 6 ani şi 6 luni.

Pentru postul de administrator la Centrul rezidenţial pentru persoane vârstnice – Casa Bunicilor, se cer: studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat şi vechime minim 10 ani.

Pentru postul de asistent social debutant la Centrul pentru servicii sociale – Casa Pâinii, se cer doar studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul asistenţă socială, iar pentru postul de îngrijitor la Unitatea de educaţie timpurie antepreşcolară sunt necesare doar studii gimnaziale.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 24 martie, iar pe 4 aprilie este programată proba scrisă.

Cinci posturi de muncitor la Unitatea Militară

Unitatea Militară Nr. 01145 din Roman organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale: muncitor calificat IV (electromecanic auto); muncitor calificat III (electrician auto); muncitor calificat IV (strungar universal); muncitor calificat III (strungar universal) şi muncitor calificat III (frezor universal).

Pentru muncitor calificat IV (electromecanic auto), candidaţii trebuie să fie absolvenţi ai uneia dintre următoarele forme de pregătire, cu specializarea electromecanic auto sau electrician auto – studii medii, şcoală profesională sau cursuri calificare în instituţii acreditate, în cazul în care studiile medii/şcoala profesională sunt în alt domeniu de specializare. În plus, trebuie să aibă minim şase luni vechime în muncă în una din specializările de electromecanic auto şi/sau electrician auto.

Pentru muncitor calificat III (electrician auto), se cere să fie absolvenţi ai uneia dintre următoarele forme de pregătire, cu specializarea electrician auto sau electromecanic auto – studii medii, şcoală profesională sau cursuri calificare în instituţii acreditate, în cazul în care studiile medii/şcoala profesională sunt în alt domeniu de specializare, şi să aibă minim 3 ani vechime în muncă, în una dintre specializările de electrician auto şi/sau electromecanic auto.

Pentru muncitor calificat IV/strungar universal, se cere să fie absolvenţi a uneia din următoarele forme de pregătire, cu specializarea prelucrător prin aşchiere şi calificarea strungar universal – studii medii, şcoală profesională sau cursuri calificare în instituţii acreditate, în cazul în care studiile medii/şcoala profesională sunt în alt domeniu de specializare, şi să aibă minim 6 luni vechime în muncă, în meseria de strungar universal.

Pentru postul de muncitor calificat III/strungar universal, se cere să fie absolvenţi ai uneia dintre următoarele forme de pregătire, cu specializarea prelucrător prin aşchiere şi calificarea strungar universal – studii medii, şcoală profesională sau cursuri calificare în instituţii acreditate, în cazul în care studiile medii/şcoala profesională sunt în alt domeniu de specializare, şi să aibă minim 3 ani vechime în muncă, în meseria de strungar universal.

Pentru muncitor calificat III/frezor universal, se cere să fie absolvenţi a uneia din următoarele forme de pregătire, cu specializarea prelucrător prin aşchiere şi calificarea frezor universal – studii medii, şcoală profesională sau cursuri calificare în instituţii acreditate, în cazul în care studiile medii/şcoala profesională sunt în alt domeniu de specializare, şi să aibă minim 3 ani vechime în muncă, în meseria de frezor universal.

În plus, pentru toate aceste posturi, persoana declarată „ADMIS” la concurs trebuie să fie de acord cu privire la procedura de verificare şi avizare pentru eliberarea autorizaţiei de acces la informaţii clasificate, nivel „SECRET DE SERVICIU”.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 30 martie, proba scrisă fiind programată pe 6 aprilie, iar interviul pe 12 aprilie.

Patru posturi de infirmier la Spital

Spitalul Municipal de Urgenţă Roman organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 4 posturi contractuale de execuţie, vacante, de infirmieri. Cei interesaţi trebuie să aibă măcar studii minimum de şcoală generală, cursuri de infirmier şi disponibilitatea de a lucra în program de trei ture a câte 8 ore, sau 12 ore cu 24 ore.

Concursul este programat pentru data de 8 aprilie.

Secretar al comunei Gherăeşti

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează concurs de promovare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de secretar al comunei Gherăeşti. Condiţiile ocupării postului sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în domeniul ştiinţelor juridice sau administrative, studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I, să aibă o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 2 ani şi să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată.

Dosarele se pot depune până pe 30 martie la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, iar pe 12 aprilie va avea loc proba scrisă.

Inspector la Primăria Gâdinţi

Primăria Comunei Gâdinţi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie, vacante, de inspector, clasa I. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în domeniul ştiinţe administrative sau economice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum un an şi disponibilitate în a lucra cu publicul.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 23 martie, iar pe 4 aprilie este programată proba scrisă şi pe 8 aprilie interviul.

Stiri pe aceeasi tema

Locuri de munca disponibile in judetul Constanta. Se fac angajari la primarii, in sistemul sanitar, dar si intr-o unitate militara

Delia Ion

Data limita pentru ridicarea ajutoarelor alimentare de la UE este 31 ianuarie 2015

Corina Alexandru

Accident dramatic in Ialomita, dupa ce un TIR a spulberat un microbuz: 10 morti si 7 raniti

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult