10.4 C
România
22 octombrie 2021
Municipiul Iasi a castigat titlurile de Best Smart City Project si Digital City
Stiri locale

Locuri de munca la Iasi. Ce oferta are AJOFM pentru persoanele cu studii superioare sau studii medii

Iesenii aflati în căutarea unui loc de muncă au la dispozitie un numar de 690 locuri de muncă vacante, potrivit datelor anuntate de Agenţia Judeţeana pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Iasi. Cele mai multe locuri de munca vacante se adresează persoanelor cu un studii medii, respectiv 654 de posturi. Pentru iesenii cu studii superioare, numărul de locuri de muncă vacante este mai limitat, respectiv de 36, scriu jurnalistii de la Ziarul Evenimentul, citand datele AJOFM. 

AJOFM precizeaza ca pentru persoanele cu studii medii cele mai multe posturi disponibile sunt în sectorul confecţiilor – 204.

Următorul sector care oferă numeroase joburi ieşenilor este cel al serviciilor (200) în această categorie sunt incluse şi activităţile de tipul celor comerciale, activităţilor din hoteluri şi restaurante, activităţi din transporturi şi asigurări dar şi alte activităţi de servicii.

Iti recomandam si: Angajari la UM 02413 din Targu Mures, data limita de depunere a dosarelor este 8 Martie

Locuri de munca in Danemarca. Salariul minim este de 1.715€ brut, preselectii la Iasi si Bucuresti

O ofertă bogată de locuri de muncă vacante există, de asemenea şi în industrie unde cei interesaţi trebuie să ştie că pot alege din 143 de joburi vacante, de un număr egal de joburi dispunând şi cei care doresc să se angajeze în construcţii.

Există însă şi ramuri care nu oferă oportunităţi de angajare celor care caută un anumit tip de slujbă, printre domeniile în care oferta este foarte săracă se numără agricultura, silvicultura, sistemul de sănătate sau sistemul de asistenţă socială.

Lista completa a joburilor vacante o puteti consulta aici.

Mai multe detalii poti obtine de pe site-ul AJOFM Iasi.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Daca vrei sa ne scrii, foloseste adresa hotweek.ro@gmail.com.

Stiri pe aceeasi tema

IPS Teodosie a multumit autoritatilor pentru ca nu au dat amenzi la slujba de Anul Nou si anunta noi slujbe pentru sambata seara si duminica

Teodora Badescu

Prefectul de Iasi va fi demis din functie

Cristiana Petrariu Bota

LOCURI DE MUNCA CLUJ: O firma din Germania cauta programatori de roboti. Ce joburi ofera targul Cluj Global si Cluj IT

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult