Locuri de munca la Vodafone! Se fac angajari la Bucuresti, Cluj, Arad, Timisoara sau Pitesti
Stiri locale

Locuri de munca la Vodafone! Se fac angajari la Bucuresti, Cluj, Arad, Timisoara sau Pitesti

Locuri de munca la Vodafone in mai multe orase din tara! Operatorul de telefonie mobila Vodafone face angajari la Bucuresti, Cluj, Arad, Timisoara, Bistrita si Pitesti. Candidatii care vor sa obtina un job la Vodafone trebuie sa aiba minim studii medii. Romania TV prezinta profilurile profesionale cautate de operatorul de telefonie.

Vodafone angajează pe postul de consultant vânzări business la Brăila. Te califici pentru acest post dacă ai cel puţin studii medii, cunoşti industria telecom, ai cunoştinţe avansate de engleză, foarte bune abilităţi de operare PC, ai foarte bune abilităţi de comunicare şi ascultare.

Vodafone angajează consultanţi vânzări la Timişoara, dar şi la Piteşti. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit liceul, are cunoştinţe medii de engleză, ştie să opereze un PC, are foarte bune abilităţi de comunicare interpersonală.

Operatorul mai angajează consultanti de vânzări la Bistriţa si la Arad. De asemenea, Vodafone angajează consultanţi vânzări şi la Cluj.

La Bucuresti angajeaza un manager de magazin. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin doi ani experienţă în retail, cel puţin un an experienţă în coordonare, bune abilităţi de vânzare şi negociere, capacitatea de a gestiona conflicte, cunoştinţe medii de engleză, ştii să operezi un PC.

Tot la Bucureşti, Vodafone angajează pe postul de analist rapoarte distribuţie m-pesa. Candidatul ideal pentru acest post a absolvit facultatea, are foarte bune abilităţi de analiză şi sinteză, abilităţi avansate de lucru în Microsoft Excel, Access, Microsoft Word şi Microsoft Power Point, cunoştinţe avansate de Access sau SAS, minimum doi ani experienţă în vânzări, FMCG sau telecom. Candidatul potrivit pentru acest post are foarte bune abilităţi de planificare şi organizare, de comunicare, e atent la detalii şi gândire analitică.

Toate joburile disponibile si conditiile care trebuie indeplinite de angajati le gasiti pe site-ul vodafone.ro.

Related posts

Incendiu la Hotelul Histria din Mamaia. VIDEO

Lucy Ionesco

Incendiu la un targ din Craiova, sase masini de pompieri intervin la stingerea flacarilor

Lucy Ionesco

Festivalul International de Teatru de la Sibiu continua sa-i surprinda pe iubitorii artelor spectacolului

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult