Codul Muncii ar putea fi modificat, astfel incat ziua de vineri sa aiba 6 ore de munca si nu 8
Stiri locale

Locuri de munca vacante la Biblioteca Judeteana din Constanta

Angajări la Biblioteca Judeţeană din Constanţa. Instituția organizează, în luna noiembrie, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două funcții contractuale de execuție, vacante. Sunt scoasela concurs un post vacant de bibliotecar cu studii postliceale treaptă profesională I în cadrul Biroului “Săli de lectură. Depozite” şi un post vacant de bibliotecar cu studii medii treaptă profesională IA în cadrul Biroului “Săli de lectură. Depozite”, scrie Observator de Constanta.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească mai multe condiții generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

1. Pentru ocuparea postului vacant de bibliotecar cu studii postliceale treaptă profesională I în cadrul Biroului “Săli de lectură. Depozite”:
– studii postliceale certificate prin diploma de absolvire;
– pregătire biblioteconomică de bază;
– cunoștințe de operare pe calculator;
– constituie avantaj experiența în muncă într-o bibliotecă publică.

2. Pentru ocuparea postului vacant de bibliotecar cu studii medii treaptă profesională IA în cadrul Biroului “Săli de lectură. Depozite”:
– studii medii certificate prin diploma de bacalaureat;
– pregătire bibliteconomică de bază;
– constituie avantaj experiența în muncă într-o bibliotecă publică.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

04 noiembrie 2016, ora 15.30: data limită pentru depunerea dosarelor;
21 noiembrie 2016, ora 10:00: proba scrisă;
24 noiembrie 2016, ora 10:00: proba interviu.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Bibliotecii Judeţene „Ioan N. Roman” din Constanţa, str. Mircea cel Bătrân, 104A, telefon: 0241/616.244, 0241/616244, int. 221.

Sursa: Observator de Constanta

Stiri pe aceeasi tema

Autostrada Iasi – Targu Mures a primit unda verde in Parlament. Soseaua incepe la granita Romaniei cu Republica Moldova, printr-un nou pod peste raul Prut si se termina printr-o conexiune cu autostrada A3 Brasov-Bors

Ioana Badulescu

Mircea Onofriciuc, director adjunct al ACET Suceava, a murit intr-un accident produs la Bunesti

Cristiana Petrariu Bota

Ioanel Sinescu, ales rector al UMF Bucuresti

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult