19.5 C
România
25 septembrie 2023
Viata bate filmul

Loredana Nicola si Florea Cristian – Duo Cris&Lory – ROMANII AU TALENT 4 MARTIE 2016

LOREDANA NICOLA SI FLOREA CRISTIAN – DUO CRIS&LORY LA ROMANII AU TALENT 4 MARTIE 2016. Loredana Nicola si Florea Cristian sunt Duo Cris7Lory si impreuna au luat BUTONUL DE AUR, astfel ca merg direct in semifinala ROMANII AU TALENT 2016. Loredana Nicola are 27 de ani si este balerina. Florea Cristian, partenerul ei, este acrobat. Sunt in aceasta formula de putin timp. Duo Cris & Lory este numele lor de scena.

„Cate patratele ai? Ok, am vazut, restul imi imaginez””, i-a spus Mihaela Radulescu inainte sa-si inceapa numarul.

Loredana Nicola si Cristian Florea au facut un numar senzational pe scena ROMANII AU TALENT 2016. Elementele de acrobatie executate au starnit ropote de aplauze.

VEZI AICI CELE MAI TARI MOMENTE DE LA ROMANII AU TALENT

LOREDANA NICOLA SI FLOREA CRISTIAN – DUO CRIS&LORY LA ROMANII AU TALENT 4 MARTIE 2016. Dupa ce si-au terminat numarul, Mihaela Radulescu a apasat direct pe BUTONUL DE AUR.

„Am simtit ca oamenii astia au ce sa caute in semifinala. Cu gratia ei, potrivirea dintre ei, sunt elementele care mi-au iesit pentru butonul de aur. Ii vom revedea in semifinala nationala Romanii au Talent.

Sunt un moment chiar de finala, a mai spus Mihaela Radulescu.

Related posts

Care sunt beneficiile pe care orgasmul le aduce sanatatii fizice dar si psihica?

Delia Ion

KOSEM EPISODUL 14 REZUMAT DIN 14 FEBRUARIE 2017. Ahmet nu o iarta pe Fahiye si porunceste ca fiica lui Safiye sa fie omorata

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 14 IULIE: O concurenta finalista la MPFM e insarcinata

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult