21.1 C
România
26 septembrie 2022
Viata bate filmul

Loredana Nicola si Florea Cristian – Duo Cris&Lory – ROMANII AU TALENT 4 MARTIE 2016

LOREDANA NICOLA SI FLOREA CRISTIAN – DUO CRIS&LORY LA ROMANII AU TALENT 4 MARTIE 2016. Loredana Nicola si Florea Cristian sunt Duo Cris7Lory si impreuna au luat BUTONUL DE AUR, astfel ca merg direct in semifinala ROMANII AU TALENT 2016. Loredana Nicola are 27 de ani si este balerina. Florea Cristian, partenerul ei, este acrobat. Sunt in aceasta formula de putin timp. Duo Cris & Lory este numele lor de scena.

„Cate patratele ai? Ok, am vazut, restul imi imaginez””, i-a spus Mihaela Radulescu inainte sa-si inceapa numarul.

Loredana Nicola si Cristian Florea au facut un numar senzational pe scena ROMANII AU TALENT 2016. Elementele de acrobatie executate au starnit ropote de aplauze.

VEZI AICI CELE MAI TARI MOMENTE DE LA ROMANII AU TALENT

LOREDANA NICOLA SI FLOREA CRISTIAN – DUO CRIS&LORY LA ROMANII AU TALENT 4 MARTIE 2016. Dupa ce si-au terminat numarul, Mihaela Radulescu a apasat direct pe BUTONUL DE AUR.

„Am simtit ca oamenii astia au ce sa caute in semifinala. Cu gratia ei, potrivirea dintre ei, sunt elementele care mi-au iesit pentru butonul de aur. Ii vom revedea in semifinala nationala Romanii au Talent.

Sunt un moment chiar de finala, a mai spus Mihaela Radulescu.

Related posts

SILA PUTEREA DESTINULUI: CE SE INTAMPLA CU SOTIA LUI BORAN IN EPISODUL DE LUNI 23 MARTIE 2015

Delia Ion

INSULA IUBIRII, 20 IULIE 2016. Catalina si Matei, dezbracati pe plaja

Lucy Ionesco

KOSEM EPISODUL 39 REZUMAT, 23 OCTOMBRIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult