Social

Loteria bonurilor fiscale se modifica? Ministrul Finantelor vine cu o propunere

Loteria bonurilor fiscale ar putea avea un nou regulament. Mai exact, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a propus o solutie pentru ca premiile la Loteria bonurilor fiscale sa fie mai consistente, respectiv  aceea de a fi selectati doar 100 de castigatori. 

„Este o solutie, si anume aceea ca sa se pastreze aceeasi abordare de a se extrage luna, ziua respectiva, bonurile fiscale din acea zi, eventual fara niciun fel de valoare – ca ideea e sa stimulezi solicitarea bonului fiscal, nu neaparat valoarea acestuia – iar din acele bonuri, din acea perioada, sa se faca o noua extragere, sa spunem o suta de castigatori, la care sa se imparta acel premiu de un milion de lei, astfel incat castigurile sa fie unele consistente”, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Ministrul Teodorovici a mai mentionat ca se lucreaza la o noua modalitate de desfasurare a Loteriei bonurilor fiscale.

Pentru prima loteria a bonurilor fiscale, organizata a doua zi de Paste, au fost deocamdata depuse peste 15.000 de cereri de revendicare a premiilor, bugetul total aferent acestei extrageri, de un milion lei, urmand sa fie impartit, conform procedurii actuale, la numarul total de castigatori. In aceste conditii, valoarea premiului pentru fiecare bon castigator se ridica, la acest moment, la 66 lei.

Urmatoarea extragere la Loteria fiscala este programata in luna iulie.

Stiri pe aceeasi tema

TOLONTAN: Monica Pop, director la Spitalul de Oftalmologie, a fost sprijinita de PSD

Cristiana Petrariu Bota

Club Princess din Bucuresti a fost inchis de ISU

Cristiana Petrariu Bota

Protest in Bucuresti pentru cazul doctoritei Camelia Smicala, careia i-au fost luati copiii de catre autoritatile din Finlanda

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult