LOTO 29 MARTIE 2015
Social

Loteria Romana va fi evaluata de Guvern

Guvernul va evalua Loteria Romana. Seful Cancelariei Primului Ministru va evalua situatia de la Loteria Romana dupa ce, in urma unor sesizari, compania a intrat in atentia Guvernului.

In sedinta de miercuri, Guvernul a rectificat bugetul Loteriei pe 2015, majorand unele cheltuieli si reducand profitul. Astfel, profitul brut al companiei se diminueaza cu suma de 14,6 milioane lei, masura justificata de majorarea cheltuielilor totale cu aceeasi suma.

In functie de rezultatele evaluarii, Guvernul va lua si masuri. In luna octombrie, fostul Guvern a decis prin Ordonanta de Urgenta transferul Companiei Nationale „Loteria Romana” de la Ministerul Finantelor la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, Oficiu aflat in coordonarea premierului.

Stiri pe aceeasi tema

Ghiseele Tarom de check-in de pe Aeroportul Otopeni vor fi mutate

Cristiana Petrariu Bota

Catalin Flutur, varul lui Gheorghe Flutur, audiat la DNA pentru fapte de coruptie

Cristiana Petrariu Bota

Softul ROMATSA are probleme. Autoritatea Aeronautica Civila a descoperit ca sistemul ifnormatic functioneaza atipic

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult