-0.4 C
România
26 ianuarie 2021
LOTO 29 MARTIE 2015
Social

Loteria Romana va fi evaluata de Guvern

Guvernul va evalua Loteria Romana. Seful Cancelariei Primului Ministru va evalua situatia de la Loteria Romana dupa ce, in urma unor sesizari, compania a intrat in atentia Guvernului.

In sedinta de miercuri, Guvernul a rectificat bugetul Loteriei pe 2015, majorand unele cheltuieli si reducand profitul. Astfel, profitul brut al companiei se diminueaza cu suma de 14,6 milioane lei, masura justificata de majorarea cheltuielilor totale cu aceeasi suma.

In functie de rezultatele evaluarii, Guvernul va lua si masuri. In luna octombrie, fostul Guvern a decis prin Ordonanta de Urgenta transferul Companiei Nationale „Loteria Romana” de la Ministerul Finantelor la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, Oficiu aflat in coordonarea premierului.

Stiri pe aceeasi tema

Elena Udrea este insarcinata? Anuntul facut de Ruxandra Dragomir pe Facebook

Cristiana Petrariu Bota

INML, raport toxicologic in cazul #Colectiv: Doze toxice de acid cianhidric la victime

Cristiana Petrariu Bota

Lotul Romaniei, locul I la Olimpiada Internationala de Geografie 2015

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult