Externe

LOTERIA VIZELOR: Inscrierea in Loteria Vizelor este gratuita. Numai cei chemati la interviul de viza vor plati o taxa

LOTERIA VIZELOR 2017: Reprezentantii Ambasadei SUA la Bucuresti aduc o serie de precizari cu privire la Loteria Vizelor, in conditiile in care tot mai multi romani sunt pacaliti de tot felul de intermediari. Astfel, cel mai important aspect este acela ca inscrierea in Loteria Vizelor este gratuita si numai cei care vor fi selectionati pentru interviul de viza vor trebui sa plateasca o taxa, explica consulul general al Ambasadei SUA la Bucuresti, Daniel Perrone.

LOTERIA VIZELOR 2017: De precizat ca castigatorii Loteriei Vizelor pot sa isi aduca in America sotiile sau sotii si copiii necasatoriti, cu varsta sub 21 de ani, iar un alt aspect deosebit de important este acela ca se accepta numai o singura inscriere de persoana in fiecare an.

Programul Loteria Vizelor va permite sa va calificati pentru rezidenta permanenta in Statele Unite. Cu alte cuvinte, programul Loteria Vizelor va da posibilitatea legala sa locuiti si sa lucrati permanent in SUA.

MApN: Decizia SUA de a mentine trupele in Afganistan, una buna. Romania va discuta in CSAT daca va suplimenta fortele militare

LOTERIA VIZELOR 2017: „Inscrierea in Loteria Vizelor este gratuita. Numai cei care vor fi selectionati pentru interviul de viza vor trebui sa plateasca o taxa de solicitare a vizei. Orice persoana care are diploma de bacalaureat sau o anumita meserie care se califica poate sa participe, inclusiv cei care nu au rude in Statele Unite. Castigatorii Loteriei Vizelor pot sa isi aduca in SUA sotiile sau sotii si copiii necasatoriti, cu varsta sub 21 de ani. Se accepta numai o singura inscriere de persoana in fiecare an. Este important sa stiti — inscrierile multiple mereu vor fi descalificate. Procesul este simplu si clar. Retineti va rog, nu este nevoie de intermediari. Chiar nu trebuie nici sa ascultati, nici sa folositi intermediari”, sustine diplomatul american, intr-un comunicat transmis presei.

Gabriel Oprea a semnat un acord privind programul Visa Waiver cu procurorul general al SUA

El aminteste ca inscrierile pentru programul Loteria Vizelor 2017 se accepta, in acest an, intre 1 octombrie si 3 noiembrie, iar singurul mod de a participa este online, prin pagina oficiala a programului.

Potrivit lui Daniel Perrone, programul Diversity Visa, cunoscut si sub numele de Loteria Vizelor, a inceput in urma cu 20 de ani si pune anual la dispozitie pana la 50.000 de vize de imigrare, selectate prin tragere la sorti dintre toate inscrierile participantilor din tari cu rata mica de imigrare in Statele Unite.

„Programul continua sa fie o oportunitate pentru dumneavoastra, cetatenii romani, sa va calificati pentru rezidenta permanenta in Statele Unite. Cu alte cuvinte, programul Loteria Vizelor va da posibilitatea legala sa locuiti si sa lucrati permanent in SUA”, adauga oficialul american.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus

Stiri pe aceeasi tema

Acordul Brexit a fost respins categoric de Parlamentul din Marea Britanie, se cere demisia premierului Theresa May

Cristiana Petrariu Bota

Israelul va avea un premier cu origini romanesti. Cine este Benjamin Gantz

Cristiana Petrariu Bota

Marile companii din Marea Britanie denunta degringolada Brexit. Seful Siemens UK: Afacerile si locurile de munca sunt in pericol

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult