LOTO DE MARTISOR. La tragerile LOTO din 1 Martie ai sanse duble de castig
Social

LOTO DE MARTISOR. La tragerile LOTO din 1 Martie ai sanse duble de castig

LOTO DE MARTISOR! Loteria Romana profita de prima zi de primavara, aducand noi sanse de castig jucatorilor. Duminica, 1 Martie, pentru jocurile LOTO 6/49, Joker si LOTO 5/40 se organizeaza cate doua trageri: o tragere principala si o tragere suplimentara. Asadar nu pierdeti tragerile speciale ale jocurilor LOTO de Martisor, pentru ca ai sanse duble de castig.

Cu fiecare varianta jucata si validata pentru aceste jocuri din data de 1 martie, se participa la ambele trageri organizate pentru jocul respectiv.

La tragerea suplimentara a fiecaruia dintre cele trei jocuri, fondurile de castiguri ale categoriei I se suplimenteaza dupa cum urmeaza: pentru LOTO 6/49 cu 150.000 lei, pentru JOKER cu 100.000 lei si pentru LOTO 5/40 cu 50.000 lei.

La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de aproximativ 8,6 milioane lei (2 milioane euro), iar la Noroc a ramas in joc un report cumulat in valoare de peste 1,9 milioane de lei (430.000 euro).

La Joker, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 4,3 milioane lei (aproximativ 1 milion de euro), iar la Noroc Plus, reportul categoriei I este de peste 28.400 de lei.

Jocul Super Noroc are de asemenea un report atractiv la categoria I, cu o valoare de peste 50.000 lei.

Related posts

Iohannis, dupa sedinta CSAT pe tema coronavirus: Fac apel la calm si la o informare corecta. Nu exista motive de panica

Lucy Ionesco

Ministerul Sanatatii: Spitalele care gresesc in acordarea asistentei medicale populatiei vor ramane fara autorizatia de functionare

Lucy Ionesco

Alerta cu bomba in Bucuresti, pe Calea Serban Voda

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult