LOTO DE MARTISOR. La tragerile LOTO din 1 Martie ai sanse duble de castig
Social

LOTO DE MARTISOR. La tragerile LOTO din 1 Martie ai sanse duble de castig

LOTO DE MARTISOR! Loteria Romana profita de prima zi de primavara, aducand noi sanse de castig jucatorilor. Duminica, 1 Martie, pentru jocurile LOTO 6/49, Joker si LOTO 5/40 se organizeaza cate doua trageri: o tragere principala si o tragere suplimentara. Asadar nu pierdeti tragerile speciale ale jocurilor LOTO de Martisor, pentru ca ai sanse duble de castig.

Cu fiecare varianta jucata si validata pentru aceste jocuri din data de 1 martie, se participa la ambele trageri organizate pentru jocul respectiv.

La tragerea suplimentara a fiecaruia dintre cele trei jocuri, fondurile de castiguri ale categoriei I se suplimenteaza dupa cum urmeaza: pentru LOTO 6/49 cu 150.000 lei, pentru JOKER cu 100.000 lei si pentru LOTO 5/40 cu 50.000 lei.

La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de aproximativ 8,6 milioane lei (2 milioane euro), iar la Noroc a ramas in joc un report cumulat in valoare de peste 1,9 milioane de lei (430.000 euro).

La Joker, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 4,3 milioane lei (aproximativ 1 milion de euro), iar la Noroc Plus, reportul categoriei I este de peste 28.400 de lei.

Jocul Super Noroc are de asemenea un report atractiv la categoria I, cu o valoare de peste 50.000 lei.

Stiri pe aceeasi tema

INUNDATII in mai multe sate din Cluj si Arad, precum si in municipiul Dej

Bogdan

Mircea Dumitru, rector UBB, despre filosofia mintii, teoremele lui Goedel si algoritmizarea mintii

Cristiana Petrariu Bota

SALARIZARE 2016. Greva in Administratie din cauza OUG 20/2016 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice in 2016

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult