LOTO, un jaf national? Fost director Loteria Romana: N-am jucat la LOTO si nu joc!

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 27, 2016 14:23

LOTO, un jaf national? Fost director Loteria Romana: N-am jucat la LOTO si nu joc!

Industria LOTO este un jaf national, da de inteles un fost director al Loteriei Romane. Sorin Simionescu atrage atentia ca nu pot exista doi castigatori la LOTO de la aceeasi agentie, completand ca cel de-al doilea jucator n-o sa apara, banii intrand de fapt in buzunarul Loteriei Romane. Mai mult, fostul director al Loteriei Romane sustine ca nu a jucat la jocurile LOTO si nici nu va juca.

“Exista un singur castigator, trebuie sa se sesizeze Parchetul ca exista al doilea castigator. Nu are cum sa fie doi castigatori la aceeasi agentie. Sa nu mai asteptam pe nimeni, ca n-o sa vina. Ar trebui ca minim 40% din sumele incasate de Loterie sa se intoarca la jucatori, conform legii jocurilor de noroc”, a declarat la Romania TV fostul director al Loteriei Romane.

Cu ce incredere sa mai joace romanii? Sorin Simionescu mai spune: “Se castiga foarte rar, de aceea au crescut preturile. Vina principala este a statului pentru ca a lasat Loteria sa moara. Este o lipsa de transparenta totala. Au refuzat tot timpul sa stea de vorba cu jucatorii sau presa. N-am jucat la Loto si nu joc”, a mai spus Simionescu.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.