LOTO, un jaf national? Fost director Loteria Romana: N-am jucat la LOTO si nu joc!
Social

LOTO, un jaf national? Fost director Loteria Romana: N-am jucat la LOTO si nu joc!

Industria LOTO este un jaf national, da de inteles un fost director al Loteriei Romane. Sorin Simionescu atrage atentia ca nu pot exista doi castigatori la LOTO de la aceeasi agentie, completand ca cel de-al doilea jucator n-o sa apara, banii intrand de fapt in buzunarul Loteriei Romane. Mai mult, fostul director al Loteriei Romane sustine ca nu a jucat la jocurile LOTO si nici nu va juca.

„Exista un singur castigator, trebuie sa se sesizeze Parchetul ca exista al doilea castigator. Nu are cum sa fie doi castigatori la aceeasi agentie. Sa nu mai asteptam pe nimeni, ca n-o sa vina. Ar trebui ca minim 40% din sumele incasate de Loterie sa se intoarca la jucatori, conform legii jocurilor de noroc”, a declarat la Romania TV fostul director al Loteriei Romane.

Cu ce incredere sa mai joace romanii? Sorin Simionescu mai spune: „Se castiga foarte rar, de aceea au crescut preturile. Vina principala este a statului pentru ca a lasat Loteria sa moara. Este o lipsa de transparenta totala. Au refuzat tot timpul sa stea de vorba cu jucatorii sau presa. N-am jucat la Loto si nu joc”, a mai spus Simionescu.

Related posts

Examenul de rezidentiat se va sustine pe 8 decembrie, in urma votului dat de deputati

Lucy Ionesco

REZIDENTIAT 2016. Locuri si posturi la UMF Iasi pentru concursul de Rezidentiat

Lucy Ionesco

Tot mai multi romani vor sa emigreze! Anul trecut, peste 200.000 de romani au plecat din tara. Tarile preferate: Germania, Marea Britanie si Spania

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult