Sport

LPF incearca sa ofere sprijin FCSB, dupa noul val de infectari cu coronavirus

LPF a anuntat ca incearca sa ofere „sprijin FCSB, in vederea depasirii cu bine atat a meciului de calificare din Europa League, cat si a acestor situatii dificile din viata clubului”, potrivit unui comunicat de presa. Amintim ca FCSB ar urma sa joace cu Slovan Liberec joi, 24 septembrie, in turul 3 al Europa League.

Alti cinci jucatori de la FCSB au fost infectati cu Covid-19, in consecinta nu vor putea sa joace in meciul cu Slovan Liberec. Alexandru Buziuc (26 de ani), Florinel Coman (22 de ani), Olimpiu Morutan (21 de ani), Valentin Cretu (31 de ani) si Marius Briceag (28 de ani) sunt ultimii 5 jucatori de la FCSB testati pozitiv la noul coronavirus.

In acelasi timp, Florin Tanase (25 de ani) a fost declarat vindecat. La fel si antrenorul principal Toni Petrea, dar si MM Stoica.

Va prezentam mai jos comunicatul emis de Liga Profesionista de Fotbal (LPF):

„Liga Profesionista de Fotbal, in urma informatiilor primite de la FC FCSB, in cursul acestei zile, este in masura sa faca urmatoarele precizari:

– unul dintre fotbalistii din lotul FCSB, prezentand simptome specifice infectarii cu virusul Sars-CoV-2, a efectuat luni, 21 septembrie, un test care a iesit pozitiv.

De asemenea, in urma testarilor efectuate azi in vederea depistarii infectiei cu Sarscov 2, alti patru jucatori au primit rezultate pozitive, ca, de altfel, si sase membri ai staff-ului tehnic.

Liga Profesionista de Fotbal incearca, in aceste ore de pana la partida cu Slovan Liberec, de joi, 24 septembrie, tot ceea ce depinde de ea, pentru a oferi un sprijin FCSB, in vederea depasirii cu bine atat a meciului de calificare din Europa League, cat si a acestor situatii dificile din viata clubului”, se arata in comunicatul LPF.

FCSB are programta joi, de la ora 20:30, intalnirea cu Slovan Liberec, din turul 3 preliminar al Europa League.

In acest moment, lista celor infectati cu noul coronavirus la FCSB este formata din 13 fotbalisti. Florin Tanase a fost declarat vindecat.

Andrei Vlad – portar
Andrei Miron – fundas central
Iulian Cristea – fundas central
Marius Briceag – fundas
Vali Cretu – fundas
Ovidiu Popescu – mijlocas
Ionut Vina – mijocas
Darius Olaru – mijlocas
Andrei Pandele – mijlocas
Olimpiu Morutan – mijlocas
Florinel Coman – mijlocas
Sergiu Bus – atacant
Alexandru Buziuc – atacant
Florin Tanase – mijlocas (VINDECAT)

De asemenea, 13 persoane din staff au fost depistate pozitiv, la ultima testare pentru COVID-19. Antrenorul Anton Petrea si MM Stoica au fost declarati vindecati, transmite Digi Sport.

Ovidiu Kurti – kinetoterapeut
Marius Popa – antrenor de portari
Thomas Neubert – preparator fizic
Horea Codorean – preparator fizic
Sorin Cristof – kinetoterapeut
Bogdan Stoica – analist video
Marius Ianuli – team-manager
Flavian Aramitu – medic
Alte 5 persoane din cadrul staff-ului
Anton Petrea – antrenor principal (VINDECAT)

Articole asemănătoare

Rafa Nadal a debutat cu victorie la Turneul Campionilor

Bogdan

Southampton – Tottenham 2-3 (1-1). Chiriches a fost integralist

Bogdan

ROLAND GARROS 2017. Simona Halep a surclasat-o pe Jana Cepelova in runda inaugurala

Delia Ion