Viata bate filmul

LUCA MARIN poate fi castigatorul NEXT STAR 2016 – Finala de Popularitate

NEXT STAR 2016. FINALA DE POPULARITATE NEXT STAR 2016. Luca Marin este pustiul peltic care a facut senzatie pe scena NEXT STAR 2016. Luca Marin calca pe urmele lui Adrian Minune la numai 6 ani si a devenit deja celebru dupa aparitia pe scena NEXT STAR 2016. Dragalasul Luca Marin are „sapse anisori”, asa cum a pronuntat el cu glasciorul peltic si a venit la Next Star increzator in fortele sale. Luca Marin ar putea fi castigatorul finalei de popularitate NEXT STAR. 

Copiii sunt imprevizibili și de cele mai multe ori timizi. Nu este cazul lui Luca Marin, un băiat de „șapse anișori” care a făcut spectacol la scenă deschisa in calificarile NEXT STAR 2016. Juriul a fost impresionat de pusti. Are doar şase ani, e „peltic”, dar asta nu-l împiedică să cucerească oamenii din jur. Luca Marin a venit la „Next Star” încrezător în forţele sale şi a făcut cel mai tare show si cele mai numeroase vizualizari pe Youtube.

NEXT STAR 2016. FINALA DE POPULARITATE NEXT STAR 2016. Luca Marin concureaza joi, 5 mai 2016, in finala de popularitate a showului de talente NEXT STAR 2016. Ramane sa vedem daca va reusi sa impresioneze la fel de mult juriul si telespectatorii NEXT STAR.

Vezi si: LUCA MARIN, LA NEXT STAR 2016. VIDEO. Pustiul care cucerit juriul de la Next Star

FINALA NEXT STAR 5 MAI 2016. Cine a castigat finala de popularitate NEXT STAR 2016

In calificarile NEXT STAR 2016, cu o tobă mai mare și mai grea decât el, Luca și-a început show-ul pe ritmuri orientale, acompaniat de o orchestră serioasă. Scena a luat foc în momentul în care micuțul a renunțat la instrument și a început să danseze.

NEXT STAR 2016. FINALA DE POPULARITATE NEXT STAR 2016. Mișcările lui Luca Marin au fost absolut savuroase, iar Alina Eremia nu s-a putu abține și a exclamat: „Trebuie să filmez. Așa ceva nu vezi foarte des”.

Stiri pe aceeasi tema

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL ULTIMUL EPISOD, EPISODUL 53 REZUMAT, 23 DECEMBRIE 2016. Pentru prima oara, este pace cu adevarat in familia Yorukhan

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 123, 25 IUNIE 2015. Sila revine din coma si afla ca este din nou insarcinata

Delia Ion

GALA BRAVO AI STIL, 7 octombrie 2017. O concurenta este eliminata intr-o gala plina de nervi

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult