Luca Niculescu, ambasadorul Romaniei in Franta, primit de presedintele Hollande

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 17, 2016 13:08

Luca Niculescu, ambasadorul Romaniei in Franta, primit de presedintele Hollande

Ambasadorul României în Franta, Luca Niculescu, a prezentat, luni, scrisoarea de acreditare Președintelui Republicii Franceze, François Hollande.

În discuția ce a urmat cu șeful statului francez, ambasadorul Luca Niculescu a evidențiat prioritățile mandatului său și a reiterat invitația pentru Președintele Hollande de a efectua o vizită oficială în România în cursul acestui an.

“Ieri după-amiază (luni – n.r.), prezentarea scrisorilor de acreditare președintelui François Hollande, la palatul Elysée. Și o discuție despre relația româno-franceză, proiectele comune – cultură, economie, vizita președintelui francez în România. O atmosferă foarte plăcută, cu multe zâmbete”, a scris Luca Niculescu pe pagina sa de Facebook.

La ceremonia de acreditare desfășurată la Palatul Elysée, ambasadorul Luca Niculescu a fost însoțit de Oleg Ungureanu, prim-colaborator în cadrul Ambasadei României la Paris.

Nominalizat la 6 decembrie 2015 de către președintele României, Klaus Iohannis, pentru postul de ambasador al României în Republica Franceză, Principatul Andorrei și Principatul Monaco, Luca Niculescu și-a început mandatul la 14 ianuarie 2016, cu doar câteva zile înainte de vizita oficială la Paris a premierului Dacian Cioloș (20-21 ianuarie 2016).

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.