0.1 C
România
20 octombrie 2021
Externe

Luca Niculescu, ambasadorul Romaniei in Franta, primit de presedintele Hollande

Ambasadorul României în Franta, Luca Niculescu, a prezentat, luni, scrisoarea de acreditare Președintelui Republicii Franceze, François Hollande.

În discuția ce a urmat cu șeful statului francez, ambasadorul Luca Niculescu a evidențiat prioritățile mandatului său și a reiterat invitația pentru Președintele Hollande de a efectua o vizită oficială în România în cursul acestui an.

„Ieri după-amiază (luni – n.r.), prezentarea scrisorilor de acreditare președintelui François Hollande, la palatul Elysée. Și o discuție despre relația româno-franceză, proiectele comune – cultură, economie, vizita președintelui francez în România. O atmosferă foarte plăcută, cu multe zâmbete”, a scris Luca Niculescu pe pagina sa de Facebook.

La ceremonia de acreditare desfășurată la Palatul Elysée, ambasadorul Luca Niculescu a fost însoțit de Oleg Ungureanu, prim-colaborator în cadrul Ambasadei României la Paris.

Nominalizat la 6 decembrie 2015 de către președintele României, Klaus Iohannis, pentru postul de ambasador al României în Republica Franceză, Principatul Andorrei și Principatul Monaco, Luca Niculescu și-a început mandatul la 14 ianuarie 2016, cu doar câteva zile înainte de vizita oficială la Paris a premierului Dacian Cioloș (20-21 ianuarie 2016).

Stiri pe aceeasi tema

Alerta terorista in Hanovra. Meciul Germania – Olanda a fost anulat

Cristiana Petrariu Bota

Michael Schumacher da primele semne de revenire

Bogdan

Ambasadorul SUA, mesaj de Ziua Nationala: Statele Unite isi exprima multumirea pentru parteneriatul strategic. Le dorim tuturor romanilor pace

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult