LUCAS KOHL, NEXT STAR 20 OCTOMBRIE 2016. VIDEO. Lucas, castigatorul editiei a 6-a Next Star
Viata bate filmul

LUCAS KOHL, NEXT STAR 20 OCTOMBRIE 2016. VIDEO. Lucas, castigatorul editiei a 6-a Next Star

LUCAS KOHL, NEXT STAR 20 OCTOMBRIE 2016. Editia a sasea a emisiunii Next Star de la Antena 1 a fost castigata de concurentul Lucas Kohl, un pusti talentat in varsta de 13 ani, din Timisoara. Copilul a aratat ca este multi-talentat, iar juriul a decis sa-i ofere trofeul de castigator al editiei. Vedeti mai jos VIDEO cu interpretarea lui Lucas Kohl de pe scena Next Star.

LUCAS KOHL, NEXT STAR 20 OCTOMBRIE 2016. O combinație fascinantă de talente! Lucas Kohl a câştigat a şasea ediţie Next Star cu o reprezentatie de zile mari, care a lasat juriul fara cuvinte! Lucas Kohl a câștigat cea de-a șasea ediție a noului sezon ”Next Star”, după ce a impresionat juriul și, mai mult, l-a făcut să râdă în hohote după experiența monociclului.

LUCAS KOHL, NEXT STAR 20 OCTOMBRIE 2016. Lucas are 13 ani, vine din Timișoara și, alături de trupa sa de world music, numită Peregrinii, face spectacole de zile mari.

LUCAS KOHL, NEXT STAR 20 OCTOMBRIE 2016. Talentul nu e unul singur, asta pentru că Lucas cânta la pian, la fluier, dar și la acordeon. Iar la ultimul instrument nu o face oricum, ci pe un… monociclu.  Combinație de sunete, mișcări scenice și o finală Next Star care se anunță spectaculoasă!

Iti recomandam si: HORIA NESCU, NEXT STAR 2016! VIDEO. A castigat Golden Star si ajunge direct in finala. Povestea lui Horia este impresionanta

CUM A FOST EDITIA NEXT STAR DIN 20 OCTOMBRIE 2016

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=N7XsW6HTUVQ”]

Stiri pe aceeasi tema

GUNES, EP 9 REZUMAT 26 AUGUST 2016. Haluk sufera un accident, Nazli se departeaza de Savas

Cristiana Petrariu Bota

NEA MARIN, POFTITI PE LA NOI: POFTITI DE VA IUBITI. Spirite incinse in ultima editie

Cristiana Petrariu Bota

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 72 REZUMAT, 28 IUNIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult