Viata bate filmul

LUCIA BADUT, ROMANII AU TALENT 2016. VIDEO. Moment de Aur pe scena semifinalei Romanii au talent

LUCIA BADUT, ROMANII AU TALENT 2016. VIDEO. Pe scena Romanii au Talent 2016, semifinala II, a intrat Lucia Badut, tanara cu dizabilitate care la preselectiile competitiei a luat Butonul de Aur. Andra a fost pur si simplu emotionata de momentul ei, iar in semifinala Romanii au Talent de vineri, 6 mai 201, ea face un show de exceptie.

„Celor de acasa le spun sa voteze strict talentul meu si profesionalismul, nu dizabilitatea mea”, a spus Lucia Badut inainte sa intre pe scena.

In semifinala Romanii au talent, Lucia Badut a cantat celebra melodie „Over the Rainbow”. Lucia s-a nascut cu deficiente de vedere, lovitura foarte grea pentru parintii ei.

EDUARD STOICA, ROMANII AU TALENT 2016. VIDEO. Cantec pentru bunica!

FLORIN ZGAVARDICI – ROMANII AU TALENT 2016. VIDEO. Show de altadata in semifinala

Lucia Badut are 29 de ani si este din Sibiu. Lucia s-a nascut cu deficiente de vedere, lovitura foarte grea pentru parintii ei. Primii ani de viata i-a petrecut la tara, fiind crescuta de bunici. Tot acolo a facut si gradinita. Isi aminteste ca una dintre educatoare ii citea poezii, iar ea le invata pe de rost. A fost primul contact pe care l-a avut cu arta. La vremea respectiva avea un casetofon pe care invatase sa il manuiasca singura. Asculta si invata diverse cantece pe care, mai tarziu, le canta prietenilor.

La 9 ani s-a mutat in Cluj pentru a invata la liceul pentru copii cu deficiente de vedere – cel mai apropiat din zona, moment in care a inceput sa se inscrie la diverse cercuri de canto si sa participe la concursuri de profil. A cochetat si cu teatrul, jucand intr-o adaptare dupa „Usa” a lui Matei Visnieck. In 2008 a absolvit liceul, iar in 2011 a inceput facultatea de psihologie si Stiintele Educatiei in Cluj-Napoca. A absolvit facultatea in 2014 si s-a inscris la un master in management, consiliere si asistenta psihopedagogica. In tot acest timp sora ei, dar si parintii i-au fost alaturi.

Iata momentul Luciei Badut de la preselectiile Romanii au Talent 2016. (vom reveni cu momentul din semifinala)

SEMIFINALA 2 ROMANII AU TALENT ESTE LIVE ONLINE  AICI

EI SUNT PRIMII FINALISTI ROMANII AU TALENT 2016


Romanii au talent 2016: Elena Lucia Badut – Interpreteaza piesa Once Upon a December pe romaniiautalent.protv.ro

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 51 REZUMAT, 30 MAI 2017

Delia Ion

SEMNIFICATIE VISE CAI. Ce INTERPRETARE au VISELE in care CALUL are rol principal?

Delia Ion

BILETUL ZILEI 25 DECEMBRIE 2016. In ziua de Craciun avem parte de meciuri din Turcia, Israel si Maroc

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult