Știri locale

Lucian Boiangiu, un DJ cunoscut din Bucuresti, s-a sinucis. El a lasat un mesaj de adio pe Facebook

Lucian Boiangiu, un DJ cunoscut in cluburile de noapte din Bucuresti, s-a sinucis. In varsta de numai 27 de ani, DJ-ul Lucian Boiangiu a postat pe pagina sa un mesaj cutremurator inainte de a lua decizia de a se sinucide, scrie b365.ro, care mai precizeaza ca tanarul s-a sinucis prin spanzurare in casa parintilor din Baneasa.  

Lucian Boiangiu (27 de ani) a fost găsit spânzurat, miercuri seară, într-o anexă a casei părinţilor săi din satul Frasinu, comuna Băneasa, judeţul Giurgiu.

Înainte de a se sinucide, Lucian Boiangiu si-a luat rămas bun de la prieteni, pe Facebook. Inainte de a se sinucide, Lucian a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie de adio in care se afla alături de o tânără despre care se presupune că era iubita sa, însoțită de mesajul ”GOODBYE!”. VEZI FOTO MAI JOS.

DJ Lucian Boiangiu se spânzurase de o grindă a unei anexe, cu un cablu. La faţa locului au venit polițiștii dar şi o ambulanţă, însă încercările echipajului medical de a-l resuscita au fost zadarnice. Tânărul se afla singur acasă, părinţii acestuia fiind plecaţi.

Politistii nu au găsit vreun bilet în care acesta să îşi explice gestul extrem. Pe trupul victimei nu au fost găsite urme de violenţă, cu excepţia celor provocate de strangulare.

PRIETENII LUI LUCIAN BOIANGIU SUNT SOCATI

Prietenii lui Lucian Boiangiu sunt socati de vestea mortii acestuia. Ei au postat mesaje sfasietoare pe pagina sa de Facebook, va prezentam mai jos cateva dintre ele.

– Un copil prea tanar sa plece akolo sus frown emoticon Dumnezeu sa l ierte ..pacat!avea toata viata inainte..:-((

– Dumnezeu sa te ierte frate , dar nu îmi vine sa cred asa ceva .

– Doamneeeee…… Alexandru Boiangiu…nu pot să cred…..spunemi te rog…..te rog din tot sufletul spumi ca e o glumă proastă…..nuuuuu…..nu vreau să cred!!!

– Doamne..e socant!! Nu pot sa cred asa cv… Dc? Sincere condoleante! Dumnezeu sa te odihneasca suflet tanar..

– A fost o noapte Grea , nu cred asa ceva…… , DC????????? Am adormit in speranta ca atunci cand ma voi trezi o sa fie doar un vis urat , un cosmar……dar m am trezit si ………acel cosmar NU a disparut………..DE CE LUCICA ……DE CE ne ai facut asta tuturor……..???????????

– Dumnezeu sa fie alaturi de tine pe drumul care l ai ales….. Din pacate este drumul care nu trebuie sa il alegem niciodată indiferent in ce situatie suntem…….Nu te voi uita niciodata Lucian Boiangiu…..

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

Articole asemănătoare

Suceava si opt localitati sunt in carantina totala, MAI a anuntat ca a intrat in vigoare Ordonanta militara 6

Lucy Ionesco

Ilie Bolojan concediaza jumatate dintre angajatii CJ Bihor: Selectarea persoanelor care vor ramane angajate in cadrul CJ se va face prin testare

Teodora Badescu

Tomita Lazar, comisarul din Vrancea care si-a salvat fiica de la inec, inmormantat in ziua nuntii fiicei sale

Lucy Ionesco