Lucian Bute
Sport

Lucian Bute a fost absolvit de acuzatia de dopaj si poate urca din nou in ring in 2017

Boxerul roman Lucian Bute a fost absolvit de acuzatia de dopaj si poate urca din nou in ring in 2017. Fost campion mondial la categoria supermijlocie, Lucian Bute a scapat de suspendare dupa ce Comisia de box a Districtului Columbia a acceptat explicatiile testului pozitiv din 20 aprilie, dupa meciul egal cu Badou Jack.

Lucian Bute si staff-ul sau au fost la audieri, joi, la Comisia de box a Districtului Columbia, care a acceptat in cele din urma o suspendare provizorie de 6 luni, ispasita deja pe 6 noiembrie, si o donatie de 50.000 dolari pentru a comisie de lupta antidoping patronata de WBC.

Lucian Bute poate acum sa-si continue cariera de boxer profesionist incepand cu 2017. Avocatii lui Bute au demonstrat ca substanta ostarina, gasita in organismul sau, este consecinta unei contaminari a produsului nutritional prescris de preparatorul fizic Angel Heredia, care in mod curios se ocupa si de campionul Badou Jack.

Daca mixtura comandata pentru Badou Jack nu a fost contaminata, in schimb cea pentru Lucian Bute continea elemente nutritionale din laboratorul chinez de origine care erau contaminate cu ostarina, conform raportul unui laborator californian, care a inclinat balanta de partea lui Bute.

Lucian Bute isi va reprimi locul din clasament de dupa ultima sa lupta.

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 9 FEBRUARIE 2015. Pleaca Razvan Lucescu neinvins din deplasarea de la Kalloni?

Bogdan

Begu merge mai departe la Madrid

Ionut Bota

Southampton – Tottenham 2-3 (1-1). Chiriches a fost integralist

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult