Politica

Lucian Isar, sotul liberalei Alina Gorghiu, ar fi ofiterul acoperit la care a facut referire Victor Ponta

Lucian Isar, sotul copresedintelui PNL Alina Gorghiu, este ofiterul acoperit la care a facut referire fostul premier Victor Ponta. Informatia a fost confirmata, luni, de Victor Ponta, in urma sedintei PSD. Lucian Isar a fost ministru delegat pentru Mediul de Afaceri in timpul Guvernului Victor Ponta.

Fostul premier a declarat, luni dupa-amiaza, ca nu se refera la Valeriu Zgonea, ci la un fost ministru. Victor Ponta a spus ca nu va merge la comisia SRI si a declarat ca Lucian Isar este ofiterul acoperit la care a facut referire!

„Lucian Isar, despre el vorbeam”, a declarat grabit Victor Ponta.

Lucian Isar este sotul liberalei Alina Gorghiu, cei doi urmand sa devina parinti in curand. Alina Gorghiu ar mai fi avut relatii cu Mihai Voicu, pe vremea cand acesta era presedinte PNL la Sectorul 5 si cu Bogdan Olteanu actualul viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei.

Cine este Lucian Isar

In varsta de 39 de ani, Lucian Isar a fost ministru delegat pentru relatia cu mediul de afaceri in Guvernul Ponta, functie din care a demisionat in 2012. Din CV-ul lui Lucian Isar retinem ca acesta a ocupat functia de vicepresedinte la Citibank Romania, apoi cea de vicepresedinte la Bancpost.

Pana  in Decembrie 2010 Lucian Isar    a fost    Presedinte al Consiliului    la EFG Securities Romania, Presedinte al Consiliului la EFG Finance Romania  si Director Executiv senior la Bancpost S.A. De asemenea, a supravegheat activitati bancare corporative, activitati bancare de investitie si activitati de tranzactionare din cadrul celui de-al doilea grup bancar Grecesc,  EFG Eurobank Group, din Romania.

Vezi si: Alina Gorghiu si Lucian Isar s-au casatorit in secret. FOTO cu verigheta

Alina Gorghiu este insarcinata cu Lucian Isar

Inainte de a lucra la Bancpost, Lucian Isar a fost Vice-Trezorier si Sef de Comert la  Citigroup Romania. Este certificat în Afaceri (EMBA) la Chicago Booth School of Business, (AMP) la Harvard Business School, in Matematici Aplicate (MsC) la St. Catherine’s College, Oxford (Marea Britanie).

A studiat Finante la  Academia de Studii Economice din  Bucuresti  si Matematica la  Universitatea din Bucuresti si în prezent urmeaza un Doctorat in finante la  Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Lucian Isar  poseda  mai multe acreditari profesionale in finante, cum ar fi Certificat si Diploma ACI eliberate de Association of Financial Markets, Manager Risc Financiar eliberat de Global Association of Risk Professionals (GARP), Manager de Risc Profesional eliberat de  Professional Risk Managers’ International Association (PRMIA) si este al doilea candidat atât la  CAIA cât si la CFA.

Articole asemănătoare

Sedinta de Guvern din 15 iulie, prima dupa operatia lui Victor Ponta in Turcia. Vezi actele normative incluse pe agenda

Lucy Ionesco

Tariceanu, copresedinte ALDE, mesaj de Ziua Nationala: Le doresc tuturor romanilor sa fie sanatosi si optimisti

Lucy Ionesco

Victor Ponta si ministrii Finantelor, Muncii si Educatiei vor discuta despre majorarea salariilor din invatamant

Lucy Ionesco