Infotrafic

Lucrari pe A1 Bucuresti – Pitesti, traficul este redirectionat

Atentie, soferi! Trafic ingreunat miercuri, pana la or 15.00, pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti se desfasoara activitati de intretinere, astfel ca soferii care folosesc aceasta ruta vor trebui sa circule cu prudenta sporita.

Potrivit Infotrafic, traficul pe A1 Bucuresti – Pitesti este redirectionat de pe banda 2, pe banda 1, astfel: – pe sensul de mers catre Pitesti, la kilometrul 108; – pe sensul de mers catre Bucuresti, la kilometrii 37 si 35.

Politistii le recomanda conducatorilor auto sa circule prudent, sa se asigure corespunzator la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulatie si sa respecte indicatiile politistilor rutieri prezenti in zona.

Sursa foto: HotWeek.ro

Stiri pe aceeasi tema

Accidente pe Autostrada Soarelui, trafic ingreunat pe drumul spre Litoral

Bogdan

Infotrafic – 11 februarie 2018. Situatia drumurilor din judetele Constanta, Tulcea, Buzau, Braila, Ialomita si Calarasi

Ioana Badulescu

INFOTRAFIC. Circulatie intrerupta pe unele drumuri nationale din cauza inundatiilor

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult