-0.9 C
România
3 decembrie 2020
Infotrafic

Lucrari pe A1 Bucuresti – Pitesti, traficul este redirectionat

Atentie, soferi! Trafic ingreunat miercuri, pana la or 15.00, pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti se desfasoara activitati de intretinere, astfel ca soferii care folosesc aceasta ruta vor trebui sa circule cu prudenta sporita.

Potrivit Infotrafic, traficul pe A1 Bucuresti – Pitesti este redirectionat de pe banda 2, pe banda 1, astfel: – pe sensul de mers catre Pitesti, la kilometrul 108; – pe sensul de mers catre Bucuresti, la kilometrii 37 si 35.

Politistii le recomanda conducatorilor auto sa circule prudent, sa se asigure corespunzator la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulatie si sa respecte indicatiile politistilor rutieri prezenti in zona.

Sursa foto: HotWeek.ro

Stiri pe aceeasi tema

Atentie, soferi! Trafic rutier restrictionat in Bucuresti de St. Patrick’s Day

Cristiana Petrariu Bota

Trafic restricționat, vineri și sâmbătă, în centrul Capitalei

Teodora Badescu

Restrictii in traficul din Bucuresti, sambata si duminica, in centru si in jurul stadionului Arena Nationala

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult