Lucrarile la sectia ATI de la Spitalul de Arsuri vor fi gata in jurul datei de 20 decembrie, anunta Primaria Sectorului 1
Stiri locale

Lucrarile la sectia ATI de la Spitalul de Arsuri vor fi gata in jurul datei de 20 decembrie, anunta Primaria Sectorului 1

Lucrările la Secția ATI de la Spitalul de Arsuri sunt aproape gata. Primaria Sectorului 1 anunta ca lucrările de reabilitare și modernizare la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri sunt la final, investiția urmând a fi terminată în jurul datei de 20 decembrie.

În acest moment, constructorul așteaptă livrarea centralei de tratare a aerului, special concepută pentru spitalele de arsuri. Aceasta este achiziționată din import și va ajunge la unitatea medicală la mijlocul lunii, după efectuarea procedurilor vamale. O dată cu montarea centralei, lucrările la această secție sunt finalizate din punctul de vedere al Primăriei Sectorului 1. Menționăm că Secția ATI va deveni funcțională numai după ce Ministerul Sănătății o va dota cu paturi și aparatură medicală.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a verificat astăzi, la prânz, stadiul lucrărilor la Secția ATI pentru a se asigura că acestea se derulează conform graficului și că vor fi gata până la sfârșitul lunii decembrie.

„Primăria Sectorului 1 va finaliza până la sfârșitul acestei luni lucrările de modernizare și reabilitare a Secției ATI de la Spitalul de Arsuri. Astfel, marii arși din România vor putea beneficia de asistență medicală la înalte standarde și în condiții de maximă siguranță. Sper ca Ministerul Sănătății să fi demarat procedura de achiziție a aparaturii medicale și a paturilor. Ar fi inacceptabil ca primăria să termine lucrările, iar secția să rămână nefuncțională din cauza lipsei dotărilor medicale”, a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Schimbari majore anuntate de Ministerul Sanatatii in concursul pentru managerii de spitale

Se modifica ordinul privind timpul de munca si efectuarea garzilor pentru medici

Lucrările la secția ATI de la Spitalul de Arsuri, demarate în luna septembrie 2016 și finanțate de Primăria Sectorului 1, sunt următoarele: decopertare, consolidare pereți, acolo unde a fost cazul, schimbarea instalației electrice, montarea de ferestre noi și a unor uși cu deschidere automată din inox.

În plus, Primăria Sectorului 1 achiziționează și instalația de climatizare și ventilație specială pentru această secție.

Related posts

Dan Manoliu, vicepresedinte CJ Neamt, accident mortal la Baratca

Lucy Ionesco

Maratonul Nisipului are loc duminica, 27 martie, in statiunea Mamaia

Lucy Ionesco

Scolile din Suceava ar putea fi inchise, jumatatea de est a Romaniei se afla sub Cod Galben de precipitatii si vant

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult