LUDOVIC ORBAN PNL
Breaking News

Ludovic Orban a castigat detasat alegerile pentru presedintia Partidului National Liberal

Ludovic Orban este noul presedinte al Partidului National Liberal dupa ce a primit 3.518 voturi in cadrul congresului national al partidului organizat sambata la Romexpo. Contracandidatul sau la postul de presedinte, Cristian Busoi, a fost votat de 952 dintre cei prezenti in sala.

Mircea Toader, presedintele Comisiei de numarare, a anuntat la finalul votului ca au fost exprimate 4.491 de optiuni, dintre care 34 dintre ele au fost declarate nule.

De asemenea, Daniel Buda a fost ales cu 1.948 de voturi presedinte al Comisiei de Arbitraj, iar Mihai Barbu, cu 2.479 de voturi, presedinte al Comisiei Nationale de Revizie si Cenzori.

Ludovic Orban a concurat la functia de presedinte PNL bazandu-se pe motiunea „Partidul National Liberal – Forta dreptei” in timp ce Cristian Busoi a avut motiunea „PNL – partidul viitorului. Pentru o Romanie dreapta, echlibrata si puternica”.

Noul presedinte al liberalilor a militat inainte de votul delagatilor pentru o opozitie mai activa a partidului. Orban si-a exprimat dorinta organizarii de alegeri anticipate la care PNL sa obtina un scor electoral mai bun decat la alegerile din decembrie 2016.

Stiri pe aceeasi tema

Alex Frunza este noul director interimar al companiei TAROM – surse

Ioana Badulescu

OMS, despre decizia AstraZeneca de a amana testele pentru vaccinul anti-COVID: Este un apel de trezire

Cristiana Petrariu Bota

Coronavirus | O noua crestere a cazurilor de coronavirus, 480 de bolnavi se afla la terapie intensiva

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult