Plangerea lui Orban pe numele premierului Dancila se intoarce impotriva partidului. PSD vorbeste de suspendarea presedintelui Iohannis
Politica

Ludovic Orban a fost audiat la DNA: Am fost citat ca martor. Cred ca e un dosar din 2014

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a prezentat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA). La intrare, Orban a declarat ca a fost citat ca martor intr-un dosar din 2014, insa la iesire nu a dorit sa mai ofere detalii jurnalistilor.

Potrivit televiziunilor de stiri, este posibil ca Ludovic Orban sa fie audiat in acelasi dosar cu Victor Ponta si Sorin Grindeanu. Se pare ca ar fi vorba despre un dosar de coruptie din anul 2014.

La ieșirea din sediul DNA, președintele PNL a precizat că nu poate face niciun fel de declarații despre audierea sa. „Nu pot să vă dau nicio informație legată de declarația de martor (…) Nu puteți să mă întrebați despre un subiect despre care nu am ce să spun”, a arătat Ludovic Orban.

Întrebat de jurnaliști dacă audierea sa în aceeași zi în care a fost chemat și ex-premierul Victor Ponta indică faptul că ar fi vorba de același dosar, liderul liberal a spus că nu are cunoștință despre cele întâmplate în cursul zilei, deoarece de-abia a venit de la Ploiești (unde au avut loc funeraliile fostului președinte de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus – n.r.).

„Am fost citat ca martor. Cred că e un dosar din 2014”, a declarat președintele PNL la intrarea în sediul central al DNA.

Audierea lui Ludovic Orban la DNA are loc în aceeași zi în care fostul premier Victor Ponta a dat și el explicații anchetatorilor.

Articole asemănătoare

Tariceanu: Se cuvine ca Academia Romana sa devina locul central al dezbaterilor intelectuale

Lucy Ionesco

Ciolacu: Romanii au aratat ca e nevoie de o schimbare

Ioana Badulescu

Test important pentru Coalitia de guvernare: Motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vald Voiculescu

Delia Ion