1.1 C
România
23 noiembrie 2020
Plangerea lui Orban pe numele premierului Dancila se intoarce impotriva partidului. PSD vorbeste de suspendarea presedintelui Iohannis
Politica

Ludovic Orban la DNA. La mijloc ar fi denunturi facute de oameni de afaceri impotriva candidatului PNL

Ludovic Orban a fost chemat, luni dupa-amiaza, la DNA. La mijloc ar fi denunturi facute de oameni de afaceri impotriva candidatului PNL la Primaria Capitalei, potrivit unor surse citate de HotNews.ro. 

Ludovic Orban se va prezenta astazi, la ora 15.00, la DNA, potrivit unui anunt facut chiar de canddiatul liberal pe pagina sa de Facebook. In acest moment nu se stie in ce calitate a fost chemat Orban la DNA.

„Astazi ma voi abate de la programul obisnuit, nu particip la nicio intalnire cu alegatorii, nu particip la nicio emisiune, nu ma intalnesc cu specialisti independenti pentru finalizarea programului pentru bucuresteni, astazi am aflat ca trebuie sa fac altceva. La ora 15:00 voi fi prezent la sediul DNA, unde am fost invitat”, a scris Ludovic Orbanpe Facebook.

In spatiul public au inceput sa circule inca de saptamana trecuta informatii referitoare la denunturi facute de oameni de afaceri impotriva candidatului PNL, Ludovic Orban. HotNews a inceput inca de joi, 7 aprilie, sa solicite informatii de la DNA.

Pe data de 7 aprilie, HotNews.ro a trimis urmatoarea solicitare la DNA: „Dorim sa verificam o serie de informatii care circula in spatiul public referitoare la doua denunturi facute de oameni de afaceri in ce priveste finantarea campaniei electorale a domnului Ludovic Orban. In acest sens, am dori sa ne comunicati daca aceste denunturi exista, daca s-au facut cercetari preliminare si daca s-a deschis un dosar”.

Raspunsul DNA: „În conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 lit. b din Legea 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, pentru a putea identifica informaţiile solicitate, vă rugăm să ne oferiţi mai multe detalii despre împrejurările în care persoana menţionată de dvs., ar face obiectul vreunui dosar penal aflat pe rolul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.”

HotNews.ro revine cu precizari: „Dorim sa verificam o serie de informatii care circula in spatiul public referitoare la doua denunturi facute de oameni de afaceri in ce priveste finantarea campaniei electorale a domnului Ludovic Orban. In acest sens, am dori sa ne comunicati daca aceste denunturi exista, daca s-au facut cercetari preliminare si daca s-a deschis un dosar.”

Raspunsul DNA: „In acest moment, persoana respectiva nu are calitatea de suspect sau inculpat in vreun dosar penal aflat pe rolul DNA, in referire la imprejurarile descrise in cererea dsv”, raspunde DNA la revenirea din data de 7 aprilie.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

Stiri pe aceeasi tema

Andrei Tinu candideaza la functia de presedinte al Tineretului Social Democrat (TSD)

Cristiana Petrariu Bota

USR refuza sa faca parte din Guvernul Orban: Vom intra la guvernare doar dupa alegerile parlamentare anticipate

Cristiana Petrariu Bota

UNPR sustine necesitatea unor discutii tehnice pe Codul Fiscal. Urmeaza intalnirea cu Opozitia

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult