Brigada Rutiera le cere soferilor sa fie mai disciplinati in trafic, mai ales cand vireaza la stanga
Breaking NewsSocial

Luminile de întâlnire, folosite ziua pe toate categoriile de drumuri publice

Șoferii din România vor avea obligația să folosească ziua luminile de întâlnire pe toate categoriile de drumuri publice. Proiectul de lege în acest sens a fost adoptat de Camera Deputaţilor, luni, acesta completând ordonanţa de urgenţă a Guvernului 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Astfel, este stabilită obligaţia conducătorilor de autovehicule de a folosi în timpul zilei luminile de întâlnire sau luminile pentru circulaţia diurnă şi pe drumurile naţionale, nu doar pe drumurile naţionale europene, ca în prezent. Legea merge la promulgare.

Potrivit proiectului de lege, „în circulaţia pe toate categoriile de drumuri publice conducătorii de autovehicule şi tractoare agricole sau forestiere sunt obligaţi să folosească şi în timpul zilei luminile de întâlnire sau luminile pentru circulaţia diurnă”.

Camera Deputaţilor a adoptat proiectul de lege, în calitate de for decizional şi astfel legea merge la promulgare.

 

Related posts

Presedintele Iohannis: Nu-mi schimb opinia privind sustinerea lui Kovesi. Prestatia ministrului Toader nu mi-a placut

Ioana Badulescu

REZULTATE LOTO DIN 3 NOIEMBRIE 2016. Numere Loto extrase joi de Loteria Romana

Delia Ion

Ministerul Educatiei: Manualele pentru clasa a V-a au ajuns in depozitele din 39 de judete

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult