MA INSOARA MAMA 12 FEBRUARIE 2018
Viata bate filmul

MA INSOARA MAMA 12 FEBRUARIE 2018. Opt perechi fiu-mama, in cautarea miresei perfecte

MA INSOARA MAMA 12 FEBRUARIE 2018. Lista show-urilor tv cu caracter matrimonial se va imbogati de luni, 12 februarie, cu o noua emisiune. PRO TV aduce in fata telespectatorilor productia „Ma insoara mama”, un reality show la care vor participa opt perechi fiu-mama intr-o incercare de a gasi aleasa perfecta pentru baietii care sunt gata de insuratoare.

MA INSOARA MAMA 12 FEBRUARIE 2018. Pretendentii dornici sa devina capi de familie au fost alesi din toate regiunile tarii si singurul lor gand este acela ca la finalul emisiunii sa faca pasul cel mare alaturi de fata perfecta pentru a le deveni mirese. In prima editie, cele opt mame vor prezenta calitatile fiilor ei.  Una dintre mame isi considera fiul „tandru, calm si iubaret” in timp ce alta isi doreste de la viitoarea nora „sa-i ofere dragoste baiatului dar sa fie si linistita si buna gospodina”.

MA INSOARA MAMA 12 FEBRUARIE 2018. Interesant este ca unul dintre perechile fiu-mama nu este strain de emisiunile cu caracter matrimonial. Este vorba despre Ciprian si doamna Verginica, cei doi luand parte si la show-ul „Mireasa pentru fiul meu”, difuzat in anii trecuti de o televiziune concurenta.

Emisiunea va prezentata de Gabriel Coveseanu cunoscut in lumea televizunii cu titulatura Cove, fost asistent al Andreei Marin la show-ul „Surprize, Surprize” dar si moderator al mai multor emisiuni cu caracter matrimonial „Fata lui tata”, „Mireasa 90-60-90” si „Jumatatea mea stie”.

Related posts

Grand Prix du Canada: Hamilton en pole position

Lucy Ionesco

Florin, fost concurent Mireasa pentru Fiul Meu, face apel la fanii sai: Abia astept sa ne strangem!

Lucy Ionesco

Florin, fost concurent la Mireasa pentru Fiul Meu, a anuntat cand pleaca in Grecia

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult