13.4 C
România
21 octombrie 2020
MAE: Bulgaria a introdus controale suplimentare la frontiera
Externe

MAE: Bulgaria a introdus controale suplimentare la frontiera

Autoritățile bulgare au introdus din motive de securitate controale suplimentare la toate punctele de trecere a frontierelor, măsura fiind instituită cu titlu temporar, fără ca momentan să fie prevăzut un termen limită, informeaza Ministerul roman al Afacerilor Externe (MAE).

În acest context, Ministerul Afacerilor Externe avertizează cetățenii români care tranzitează Bulgaria asupra posibilității ca recentele măsuri dispuse de autoritățile locale să genereze prelungirea duratei de așteptare la traversarea frontierelor Bulgariei.

De asemenea, și Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a informat, duminică, că la punctul de frontieră Giurgiu se efectuează lucrări ce constau în înlocuirea integrală a sistemului rutier, iar din această cauză circulația se face pe o singură bandă.

„În vederea evitării unor blocaje în trafic, recomandăm conducătorilor auto ca pentru trecerea în Republica Bulgaria să folosească și punctele alternative de trecere a frontierei, după cum urmează: Calafat (rutier), Bechet (trecere cu bacul), Zimnicea (trecere cu bacul), Călărași (trecere cu bacul), Negru Vodă (rutier) și Vama Veche (rutier).

Conducătorii auto sunt rugați să respecte restricția de circulație instituită și semnalizarea rutieră temporară.

Stiri pe aceeasi tema

Deutsche Welle: La ce ajuta sanctiunile economice internationale?

Ioana Badulescu

Boris Johnson avertizeaza intr-o interventie la BBC ca Marea Britanie ar putea avea „o iarna foarte grea”

Cristiana Petrariu Bota

Regina Elisabeta sustine iesirea Marii Britanii din UE. Din culisele unui dineu cu Nick Clegg la Castelul Windsor

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult