IT/Stiinta

Magazin online ANAF pentru marfa confiscata. Fiscul va vinde produsele confiscate pe un site construit de o firma din Cluj

Fiscul isi deschide magazin online. Sute de cutii pline cu marfa confiscata se afla intr-un depozit al Fiscului si asteapta sa fie vandute, insa multa lume nu stie. Fiscul nu vinde doar lucruri ieftine, ci si autoturisme sau imobile. ANAF a decis sa vanda produsele confiscate pe internet, astfel ca in curand va avea un site dedicat.

De precizat ca ANAF lucreaza la magazinul online cu o firma din Cluj. Site-ul va vinde online marfa confiscata de ANAF, dar produsele vor putea fi si licitat. In prezent, marfa confiscata se vinde in magazinele Fiscului deschise in toata tara, inclusiv in Bucuresti.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala lucreaza cu firma Blugento, din Cluj-Napoca, la realizarea noului magazin online al agentiei, iar in prezent se afla in faza alegerii layout-ului si a incarcarii produselor in site. Blugento a oferit acest serviciu gratuit ANAF.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anuntat ca va infiinta un magazin online pentru vânzarea produselor confiscate. Acesta va funcţiona ca orice alt magazin online, însă produsele vor putea fi şi licitate, după modelul popularului site Ebay. Conform reprezentanților instituției, când sunt stocuri mari de produse, acestea se vând la cantitate la licitație.

Potrivit ANAF, valorificarea bunurilor confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului se realizează în temeiul O.G. nr. 14/2007 pentru reglementarea modului şi a condiţiilor de valorificare a bunurilor confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului, precum şi a Normelor metodologice de aplicare a O.G. nr. 14/2007, aprobate prin H.G. nr. 731/2007.

ANAF vinde, în magazinele sale din ţară, de la produse alimentare la camere video, care pot fi achiziţionate cu 4.400 lei bucata. Din oferta ANAF nu lipsesc nici chiloţii, pentru care preţul este 3 lei/bucată.

Magazinul de bunuri confiscate al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti este situat în str. Măriuca, nr.14, sector 4. În acest magazin se găsesc cercei, brățări sau lanțuri de argint și aur cu prețuri ce ajung până la 100 de lei, dar și produse alimentare precum arahide în ciocolată cu 5 lei și gumă de mestecat cu 8 bani bucata.

De asemenea, se mai vând teniși cu 4 lei bucata, pălării cu 2,5 lei, tricouri cu 5 lei, bluze cu 5 lei, fuste de damă cu 6 lei, foen de păr cu 1,95 lei bucata și bibelouri la același preț.

Stiri pe aceeasi tema

O explozie solara a prabusit comunicatiile radio de joasa frecventa in SUA. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Marie Curie, un personaj fascinant care a revolutionat fizica moderna si chimia, este singura cu premii Nobel in doua stiinte diferite

Cristiana Petrariu Bota

Cum castiga un hacker 100.000 de dolari pe luna din mesaje

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult