-2.2 C
România
27 ianuarie 2021
Stiri locale

Magazinul Bucuresti, considerat brand interbelic, se redeschide in Centrul Vechi

Magazinul Bucuresti, construit in anii ’30, se redeschide. Dupa ce constructia s-a aflat timp de câțiva ani in portofoliul imobiliar al lui Marian Vanghelie, moștenitorii proprietarului au reușit, în cele din urmă, să il recupereze, în urma mai multor procese. Mai apoi, magazinul Bucuresti a fost cumpărat de niște olandezi, care acum vor să îl redeschidă, scriu cei de la Libertatea. 

Faţada ruinată a magazinului Bucureşti, considerat brand interbelic, reuşeşte să producă bani frumoşi din reclamele outdoor pe care le promovează şi pentru care proprietarii încasează, lunar, între 15.000 şi 20.000 de euro, potrivit preţurilor estimate de specialişti, potrivit celor de la Libertatea.

Imobilul de 4.000 de metri pătraţi, cu un potenţial comercial mare, a fost cumpărat cu 4 milioane de euro de unul dintre cei mai importanţi deţinători de spaţii comerciale din Centrul Vechi, în combinaţie cu un producător de mobilă, ambii olandezi.

Aceştia se pregătesc să renoveze magazinul din temelii şi au apelat deja la specialişti. „În acest moment, arhitecţii proiectează un plan. Negocierile se poartă cu un mare retailer, iar etajele 1, 2 şi 3 vor fi transformate în magazine, în vreme ce restul clădirii va reprezenta spaţii de birouri”, a explicat Radu Munteanu, reprezentant oficial al firmei care administrează magazinul deţinut de olandezi.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri senzationale”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro. Ne poti urmari si pe Facebook,Twitter sau Google Plus.  

Stiri pe aceeasi tema

Diana Sorop a murit din cauza unui accident vascular

Cristiana Petrariu Bota

Incendiu la Hotelul Histria din Mamaia. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Pintea Simona Elena din Bacau, disparuta pe raul Siret. Fata a disparut din caminul Colegiului Economic din Bacau

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult