MAI a adaugat noi tari pentru care permisele auto se preschimba in Romania fara examen, printre care se numara si Marea Britanie
Externe Social

MAI a adaugat noi tari pentru care permisele auto se preschimba in Romania fara examen, printre care se numara si Marea Britanie

Romanii din Marea Britanie isi vor putea preschimba permisele auto in Romania fara sa mai dea examen. Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a adaugat pe lista 11 noi tari pentru care permisele auto se preschimba in Romania fara examen, printre care se numara si Marea Britanie.  

Ordinul MAI nr. 128/2020, publicat in Monitorul Oficial, include 11 noi state in lista tarilor emitente de permise de conducere nationale ce pot fi preschimbate fara examinarea sau testarea titularului.

Pe langa tari precum Thailanda, Arabia Saudita sau Liechtenstein, lista cuprinde si Marea Britanie, chiar si in contextul Brexit.

Chiar daca e eliminata din lista tarilor membre ale UE, permisele emise in Marea Britanie vor putea fi preschimbate la fel ca si-n prezent, respectiv fara sa fie nevoie de sustinerea unu examen sau test suplimentar. 

TARILE PENTRU CARE PERMISELE AUTO SE PRESCHIMBA FARA EXAMEN:

Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord

Republica Cap Verde

Republica Irak

Republica Uniunea Myanmar

Republica Federala Nigeria

Regatul Arabiei Saudite

Palestina

Regatul Thailanda

Republica Honduras

Principatul Liechtenstein

Sultanatul Oman

Pe langa tarile membre ale UE, ale Spatiului Economic European si Confederatia Elvetiana, pot fi preschimbate fara examen permisele emise de 59 de tari.

 

Stiri pe aceeasi tema

AVIONUL DISPARUT: Surpriza de proportii descoperita in inregistrarea audio

Cristiana Petrariu Bota

REZULTATE AUSTRALIAN OPEN 2014: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala

Bogdan

Inca o zi neagra in Italia: 793 de morti in ultimele 24 de ore. Numarul total al decedatilor a ajuns la 4.825

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult