16.8 C
România
23 octombrie 2020
ALEGERI LOCALE 2017.
Breaking News

Cererea MAI de prelungire a votului dupa ora 21.00 a fost respinsa de BEC

Cererea Ministerului de Interne privind prelungirea votarii dupa ora 21.00 in sectiile aglomerate a fost respinsa de Biroul Electoral Central (BEC). Solicitarea MAI viza prelungirea votarii dupa ora 21.00 in sectiile de votare unde procesul a fost ingreunat din cauza masurilor anti-COVID-19.

UPDATE: Cererea Ministerului de Interne privind prelungirea votarii dupa ora 21.00 in sectiile aglomerate a fost respinsa de BEC

STIRE INITIALA – MAI a cerut duminică, printr-o notă adresată BEC, prelungirea votului după ora 21.00 din cauza îngreunării procesului elecotral în unele secţiile de votare. Pentru ca procesul electoral să fie prelungit, solicitarea trebuie aprobată de Biroul Elecotral Central.

„Tinând cont de îngreunarea exercitării votului pentru respectarea măsurilor de protecţie sanitară, vă adresăm rugămintea să analizaţi şi să dispuneţi posibilitatea prelungirii votării după ora 21.00, acolo unde există persoane care aşteaptă în proximitatea localului secţiei de votare”, cere MAI, într-o notă semnată de secretarul de stat Gheorghe Sorescu.

Potrivit adresei înaintate BEC, solicitarea vine după ce în mass media au apărut informaţii referitoare „la unele situatii punctuale existente la nivelul sectiilor de votare generate de măsurile necesare în contextul pandemiei Covid-19”.

Stiri pe aceeasi tema

Iohannis, apel catre pensionari: Haideti sa-i protejam pe pensionarii nostri, sa le lasam lor intervalul 11:00 – 13:00

Cristiana Petrariu Bota

Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume, a zecea parte din intreaga putere a Soarelui pe Pamant

Cristiana Petrariu Bota

Printesa Charlotte Elizabeth Diana este numele bebelusului regal al Marii Britanii

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult