ALEGERI LOCALE 2017.
Breaking News

Cererea MAI de prelungire a votului dupa ora 21.00 a fost respinsa de BEC

Cererea Ministerului de Interne privind prelungirea votarii dupa ora 21.00 in sectiile aglomerate a fost respinsa de Biroul Electoral Central (BEC). Solicitarea MAI viza prelungirea votarii dupa ora 21.00 in sectiile de votare unde procesul a fost ingreunat din cauza masurilor anti-COVID-19.

UPDATE: Cererea Ministerului de Interne privind prelungirea votarii dupa ora 21.00 in sectiile aglomerate a fost respinsa de BEC

STIRE INITIALA – MAI a cerut duminică, printr-o notă adresată BEC, prelungirea votului după ora 21.00 din cauza îngreunării procesului elecotral în unele secţiile de votare. Pentru ca procesul electoral să fie prelungit, solicitarea trebuie aprobată de Biroul Elecotral Central.

„Tinând cont de îngreunarea exercitării votului pentru respectarea măsurilor de protecţie sanitară, vă adresăm rugămintea să analizaţi şi să dispuneţi posibilitatea prelungirii votării după ora 21.00, acolo unde există persoane care aşteaptă în proximitatea localului secţiei de votare”, cere MAI, într-o notă semnată de secretarul de stat Gheorghe Sorescu.

Potrivit adresei înaintate BEC, solicitarea vine după ce în mass media au apărut informaţii referitoare „la unele situatii punctuale existente la nivelul sectiilor de votare generate de măsurile necesare în contextul pandemiei Covid-19”.

Stiri pe aceeasi tema

Simularile pentru Bacalaureat si Evaluare Nationala, amanate din cauza coronavirusului

Cristiana Petrariu Bota

LISTA DATORNICILOR LA STAT, IMORALA SI INDISCRETA? Pe cand o lista cu datoriile Fiscului fata de contribuabili

Cristiana Petrariu Bota

Zeci de turisti cazati in zona Pestera – Padina din Bucegi nu pot pleca acasa, drumul este blocat de troiene

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult