Mangalia: Un barbat, adus mort pe plaja de valuri

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota august 9, 2015 14:34

Mangalia: Un barbat, adus mort pe plaja de valuri

E alerta Cod Rosu pe litoral din cauza valurilor mari si a curentilor deosebit de puternici. Duminica dupa-amiaza, trupul unui bărbat dat disparut inca de sambata a fost adus de valurile mării la țărm, la Mangalia, informeaza agentiile de presa.

Bărbatul era din Bârlad, lucra la Șantierul Naval Daewoo Mangalia și locuia într-unul dintre căminele puse la dispoziție de angajator.

Duminică, un tânăr de 17 ani aflat în vacanță la Neptun, în pericol de înec, a putut fi scos din apă, cadrele medicale ale ambulanței reușind să-l resusciteze. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Mangalia.

În aceeași zi, la Constanța, echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea au reluat căutarea unui tânăr care ar fi dispărut în mare, în zona plajei Modern.

ATENTIE! Cod Rosu pe mare din cauza valurilor si curentilor puternici

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța, dr. Claudia Tatarici, a declarat, pentru AGERPRES, că începând de vineri și până duminică dimineață, ambulanța a fost solicitată în 17 cazuri de înec în stațiunile litoralului, în patru situații fiind constatat decesul la fața locului. În celelalte cazuri, victimelor li s-au acordat primele îngrijiri medicale, fiind apoi transportate la spital.

Printre persoanele dispărute în mare și încă negăsite este și un tânăr de 18 ani care își petrecea vacanța la Costinești.

Deși marea este agitată, cu valuri înalte și curenți puternici, iar salvamarii au arborat steagurile roșii pentru avertizarea turiștilor că nu au voie să facă baie, mulți dintre aceștia ignoră atenționările.

Foto: HotWeek

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.