Mantasaly Resort, complexul hotelier al lui Radu Mazare din Madagascar, a intrat in circuitul turistic. FOTO

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iunie 14, 2016 19:18
Warning: A non-numeric value encountered in /home3/hotweek/public_html/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

Mantasaly Resort, complexul hotelier al lui Radu Mazare din Madagascar, a intrat in circuitul turistic. FOTO

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a dezvoltat o afacere prospera in Madagascar pe segmentul turistic. Este vorba despre un complex de bungalouri, denumit Mantasaly Resort, care a intrat in circuitul turistic pe 1 iunie 2016. Fiul fostului primar, Raducu Mazare, promoveaza deja complexul Mantasaly din Madagascar pe retelele de socializare si pe Instagram. 

Afacerea Mantasaly Resort a fost inaugurata pe 1 iunie, potrivit celor de la Libertatea. Complexul privat este format din 16 bungalouri amplasate langa plaja, in Andovokonko Bay – Antsiranana, Madagascar, intr-un cadru natural de vis. Complexul Mantasaly Resort cuprinde doua suite exclusiviste, restaurant cu specific local, cu bucate gatite din alimente organice, crescute de localnici, dar si un bar&lounge.

Giethoorn, un sat venetian din Olanda, este exemplul perfect de comuniune om-natura

Turistii care ajung aici au la dispozitie mai multe forme de relaxare, de la Kitesurf, Kaiak, Standup Paddle, dar si clasicele forme de relaxare la SPA (in curs de deschidere), solar eco, restaurant sau bar&lounge. Turistii pot urma cursuri de kite cu instructori autorizati si pot inchiria echipamente de la magazinul situat in complexul Mantasaly.

De precizat ca intregul resort Mantasaly din Oceanul Indian este alimentat cu energie solara provenita de la panouri solare. O noapte de cazare la acest resort costa de la 100 de euro in sus. Pentru cei care vor sa-si faca rezervare, trebuie sa astie ca nu mai sunt locuri disponibile pentru luna iunie.

Terenul cu deschidere la mare a fost luat de Radu Mazare in concesiune pe 99 de ani. Potrivit legii mayashe, niciun strain nu-si poate cumpara teren aici. Resortul Mantasaly se adreseaza mai mult iubitorilor de sporturi nautice.

Deocamdata, Radu Mazare nu se poate bucura de afacere direct in Madagascar deoarece se afla in Egipt, unde s-a angajat pe postul de consultant in turism.

Sursa foto: Facebook

Citeste si: DESCOPERA FRANTA! Chateau d’Alteville, o bijuterie rurala din nord-estul Frantei. Locul ideal pentru romantici! VIDEO

Rimetea, satul unic in lume din topul celor mai frumoase sate din Romania. FOTO

Hallstatt, cel mai frumos oras din Austria si cel mai vechi asezamant din Europa. FOTO

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.