-2.4 C
România
19 ianuarie 2022
Examene

MApN recruteaza candidati pentru institutiile militare de invatamant postliceal si universitar

Iti doresti o carieră în Ministerul Apărării Naționale (MApN)? A inceput recrutarea pentru învăţământul postliceal militar si pentru învățământul superior militar. Centrele militare din tara, care se ocupă de promovarea profesiei militare şi recrutarea candidaţilor pentru cariera militară, au început întocmirea dosarelor de candidat pentru instituţiile militare de învăţământ postliceal şi universitar. Cei interesaţi pot consulta oferta educaţională pentru anul şcolar 2017-2018 (băieţi şi fete) pe site-ul MApN sau se pot interesa la centrele militare.

Recrutarea pentru învăţământul postliceal militar

Până în data de 5 mai 2017, se desfăşoară recrutarea candidaţilor pentru  învăţământul postliceal militar  – maiştri militari şi subofiţeri.

Tinerii interesaţi să urmeze cariera militară trebuie să se adreseze la birourile informare-recrutare care funcţionează în cadrul centrelor militare judeţene/de sector.

Candidaţii pentru profesia de subofiţer trebuie să aibă calitatea de soldat/gradat profesionist în activitate şi trei ani vechime în serviciu.

Detalii privind numărul de locuri scoase la concurs, criteriile de recrutare şi selecţie, precum şi calendarul activităţilor de recrutare, selecţie şi admitere, găsiţi pe site-ul MApN.

Recrutarea pentru învățământul superior militar

Până în data de 14.04.2017, se desfăşoară recrutarea candidaţilor pentru instituţiile de învăţământ superior militar (ofiţeri, programe de licenţă).

Tinerii interesaţi să urmeze cariera militară trebuie să se adreseze la birourile informare-recrutare care funcţionează în cadrul centrelor militare judeţene/de sector, de care aparţin cu domiciliul.

Detalii privind numărul de locuri scoase la concurs, criteriile de recrutare şi selecţie, precum şi calendarul activităţilor de recrutare, selecţie şi admitere, găsiţi pe site-ul MApN.

Te-ar putea interesa si: Legea salarizarii in MApN: Cum se modifica salarizarea in armata, inclusiv pentru soldati si gradati

Stiri pe aceeasi tema

Lucrarea de licență, de vânzare pe sute de euro: Cât costă și ce riști dacă îți cumperi licența

Teodora Badescu

REZULTATE TITULARIZARE 2019. Edu.ro a publicat rezultatele. 11 profesori din Bucuresti au obtinut nota 10 la proba scrisa a examenului de titularizare

Ioana Badulescu

Cu o intarziere de 30 de ani, Ministerul Educatiei si Cercetarii a lansat Strategia pentru Digitalizarea Educatiei din Romania

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult