Examene

MApN recruteaza candidati pentru institutiile militare de invatamant postliceal si universitar

Iti doresti o carieră în Ministerul Apărării Naționale (MApN)? A inceput recrutarea pentru învăţământul postliceal militar si pentru învățământul superior militar. Centrele militare din tara, care se ocupă de promovarea profesiei militare şi recrutarea candidaţilor pentru cariera militară, au început întocmirea dosarelor de candidat pentru instituţiile militare de învăţământ postliceal şi universitar. Cei interesaţi pot consulta oferta educaţională pentru anul şcolar 2017-2018 (băieţi şi fete) pe site-ul MApN sau se pot interesa la centrele militare.

Recrutarea pentru învăţământul postliceal militar

Până în data de 5 mai 2017, se desfăşoară recrutarea candidaţilor pentru  învăţământul postliceal militar  – maiştri militari şi subofiţeri.

Tinerii interesaţi să urmeze cariera militară trebuie să se adreseze la birourile informare-recrutare care funcţionează în cadrul centrelor militare judeţene/de sector.

Candidaţii pentru profesia de subofiţer trebuie să aibă calitatea de soldat/gradat profesionist în activitate şi trei ani vechime în serviciu.

Detalii privind numărul de locuri scoase la concurs, criteriile de recrutare şi selecţie, precum şi calendarul activităţilor de recrutare, selecţie şi admitere, găsiţi pe site-ul MApN.

Recrutarea pentru învățământul superior militar

Până în data de 14.04.2017, se desfăşoară recrutarea candidaţilor pentru instituţiile de învăţământ superior militar (ofiţeri, programe de licenţă).

Tinerii interesaţi să urmeze cariera militară trebuie să se adreseze la birourile informare-recrutare care funcţionează în cadrul centrelor militare judeţene/de sector, de care aparţin cu domiciliul.

Detalii privind numărul de locuri scoase la concurs, criteriile de recrutare şi selecţie, precum şi calendarul activităţilor de recrutare, selecţie şi admitere, găsiţi pe site-ul MApN.

Te-ar putea interesa si: Legea salarizarii in MApN: Cum se modifica salarizarea in armata, inclusiv pentru soldati si gradati

Articole asemănătoare

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA 2016. SIMULARE EVALUARE MATEMATICA 2016

Lucy Ionesco

BACALAUREAT 2018 – Ministerul Educatiei anunta modificari importante, aplicabile de anul viitor

Ioana Badulescu

REZULTATE LA BAC, AFISATE LA LICEE! Sunt 56 de medii de 10. Ce note au luat elevii la Bac

Lucy Ionesco